Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Fotomagneet

Met magneetfoto’s blijf je langer hangen

3 mei 2019

Een foto niet per mail versturen of op een Polaroid afdrukken, maar op een magneet. De bezoeker hangt het op de koelkast. Zo blijft jouw merk langer hangen!

Zo’n 10 jaar geleden liet ik eens een foto maken met m’n collega op een beurs. We kregen de foto mee op een magneet. M’n collega had die foto nog jaren op haar afzuiger hangen.

Terug van – niet helemaal – weggeweest

Interactive Concept (ook wel bekend van onder andere de Mash Machine) heeft de magneetfoto weer een nieuw leven ingeblazen. Toen ik dat hoorde, realiseerde ik me ook dat ik de magneetfoto na die ene keer nooit meer heb gezien. En dat is zonde, want het is zo handig. Maar goed, daar is dus verandering in gekomen. Het is weer verkrijgbaar! Zij zijn exlusieve partner in Nederland.

magneetfoto koelkast

Het blijft in het zicht

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar bij mij belandden de geprinte foto’s een weekje na de beurs in een doos. Het staat eerst een tijdje in de boekenkast, maar het valt af en toe om. En ik ben te lui om er een betere oplossing voor te verzinnen. Een magneetfoto hang je op en je bent klaar. Het blijft daardoor langer hangen en je merk dus ook!

Wat kun je verwachten?

Een host of hostess loopt rond met de camera en spreekt actief mensen aan. Ze zijn dus lekker mobiel en zijn aanwezig daar waar de bezoekers ook zijn. Wat ook handig is: het kan gekoppeld worden aan de andere fotoconcepten van het bedrijf, zoals de Magic Mirror. De fotomagneet heeft een A7-formaat. (een A4-tje 3x dubbelvouwen als je de grootte wilt zien).

Zoek je meer leuke goodies voor je evenement en kun je het op de site niet vinden? We denken graag met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Jomo voor evenementen

Gun je bezoekers een JOMO-momentje

Na FOMO is er nu ook JOMO: the Joy of Missing out. Wat is het precies en hoe pas je het toe?

Lees verder
Ludiek ontvangst

Vlog: meest ludieke ontvangst ooit op ShowKees

Ik bezocht een creatief festival vol makers die hun concepten tonen aan eventplanners. Het ontvangst was het meest spectaculaire van de dag. Ik werd ontvangen als een BN’er, supergaaf!

Lees verder
interactieve muur

Deze interactieve muur zorgt voor engagement met bezoekers

Met een interactieve muur kun je eventbezoekers muziek laten maken of gewoon lekker laten spelen!

Lees verder

Plaats een reactie