Catchbox microfoon

Deze microfoon kun je door het publiek gooien

10 november 2014

Een leuk item voor evenementen; de eerste microfoon ter wereld in kubusvorm die je door het publiek kunt gooien. 

Leuk én functioneel

De Catchbox is een Fins ontwerp en onlangs in Nederland geïntroduceerd. Het is de eerste microfoon ter wereld die je door het publiek kunt gooien. Het is net even wat leuker dan dat er iemand met de microfoon door het publiek moet rennen. Leuk én functioneel dus! Je kunt de Catchbox natuurlijk ook gebruiken voor workshops, trainingen of meetings.

Er zijn twee versies. De Catchbox Light is geschikt voor een publiek van maximaal 100 mensen. Deze is gevoelig voor wifi-signalen en kan dus storen. Daarnaast moet deze verse binnen 30 meter van de ontvanger blijven.

De Catchbox Pro versie kun je gebruiken voor grotere evenementen en deze is niet storingsgevoelig. Wel heb je een speaker nodig. Je kunt de Catchbox huren voor circa € 100,- per dag. Heb je liever een eigen microfoon in jouw huisstijl, dan kun je er ook een kopen. Je betaalt dan afhankelijk van je wensen tussen de € 600 en € 1.000.-.

Kijk voor meer informatie op getcatchbox.com en heuvelman.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Eventbrite vs Meetup

Eventbrite en Meetup zijn beide handige sites voor het versturen van uitnodigingen voor evenementen. Maar welke site is het meest geschikt voor jouw evenement? In deze blog: Eventbrite vs Meetup.

Lees verder
Toiletjuffrouw act
Entertainment

Rotterdamse zussen Bep & Toos entertainen toiletbezoekers

Op zoek naar wat gezelligheid rondom de toiletten? De toiletjuffrouw act Bep & Toos entertainen én houden de boel lekker schoon!

Lees verder
Entertainment

XXL-voetbaltafel: voor extra veel plezier!

Een extra, extra grote tafelvoetbal waar wel 16 personen tegelijk op kunnen spelen. Is dat geen leuk onderdeel voor een personeelsfeest of teambuildingsdag?

Lees verder

Een reactie plaatsen