Catchbox microfoon

Deze microfoon kun je door het publiek gooien

10 november 2014

Een leuk item voor evenementen; de eerste microfoon ter wereld in kubusvorm die je door het publiek kunt gooien. 

Leuk én functioneel

De Catchbox is een Fins ontwerp en onlangs in Nederland geïntroduceerd. Het is de eerste microfoon ter wereld die je door het publiek kunt gooien. Het is net even wat leuker dan dat er iemand met de microfoon door het publiek moet rennen. Leuk én functioneel dus! Je kunt de Catchbox natuurlijk ook gebruiken voor workshops, trainingen of meetings.

Er zijn twee versies. De Catchbox Light is geschikt voor een publiek van maximaal 100 mensen. Deze is gevoelig voor wifi-signalen en kan dus storen. Daarnaast moet deze verse binnen 30 meter van de ontvanger blijven.

De Catchbox Pro versie kun je gebruiken voor grotere evenementen en deze is niet storingsgevoelig. Wel heb je een speaker nodig. Je kunt de Catchbox huren voor circa € 100,- per dag. Heb je liever een eigen microfoon in jouw huisstijl, dan kun je er ook een kopen. Je betaalt dan afhankelijk van je wensen tussen de € 600 en € 1.000.-.

Kijk voor meer informatie op getcatchbox.com en heuvelman.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

entree evenement

Spectaculaire entree ideeën voor evenementen

Met de entree van jouw evenement kun je al meteen dat WOW-effect bereiken bij je gasten. Vandaag inspireer ik je met vernieuwende ideeën die jouw gasten versteld doen staan.

Lees verder

Duurzame giveaway: een soepkit voor restjes groente

Goed idee van BlueCity, een broedplaats voor circulaire bedrijven. Als giveaway geven zij een bouillon weg voor een soepje van weggooigroente.

Lees verder
Prosecco donut

Feestelijke donuts met Prosecco-smaak

Dat is nog eens feestelijk: goudkleurige donuts met Prosecco-smaak! Ze werden speciaal gemaakt in Amsterdam voor Oud & Nieuw. Ik zeg: houd het erin voor andere feestjes!

Lees verder

Een reactie plaatsen