Microfoon gooien

Deze microfoon kun je door het publiek gooien

10 november 2014

Een leuk item voor evenementen; de eerste microfoon ter wereld in kubusvorm die je door het publiek kunt gooien. 

Leuk én functioneel

De Catchbox is een Fins ontwerp en onlangs in Nederland geïntroduceerd. Het is de eerste microfoon ter wereld die je door het publiek kunt gooien. Het is net even wat leuker dan dat er iemand met de microfoon door het publiek moet rennen. Leuk én functioneel dus! Je kunt de Catchbox natuurlijk ook gebruiken voor workshops, trainingen of meetings.

Er zijn twee versies. De Catchbox Light is geschikt voor een publiek van maximaal 100 mensen. Deze is gevoelig voor wifi-signalen en kan dus storen. Daarnaast moet deze verse binnen 30 meter van de ontvanger blijven.

De Catchbox Pro versie kun je gebruiken voor grotere evenementen en deze is niet storingsgevoelig. Wel heb je een speaker nodig. Je kunt de Catchbox huren voor circa € 100,- per dag. Heb je liever een eigen microfoon in jouw huisstijl, dan kun je er ook een kopen. Je betaalt dan afhankelijk van je wensen tussen de € 600 en € 1.000.-.

Kijk voor meer informatie op getcatchbox.com en heuvelman.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Ring als muis

Goodies gespot online: een ring als muis en glimmende taarten

Het is weer tijd voor ‘Goodies gespot online’. Deze keer kwamen we een ring tegen waarmee je je computer kan bedienen. Ook zagen we bijzondere, glimmende taarten!

Lees verder
Purpuz planner

Ambitieuze doelen bepaal en haal je met de Purpuz Planner

Heb je ambitieuze plannen voor 2018? De Purpuz Planner helpt je je doelen te verhelderen en te behalen!

Lees verder
Eetbare selfie printen

Innovatie gespot: bijzondere printers

We hebben weer twee toffe innovaties voor je gevonden. Beide hebben te maken met printen. Dat klinkt saai, maar is heel tof. Zo ontdekten we een photobooth voor eetbare selfies en een mini-printertje voor onderweg.

Lees verder

Plaats een reactie