Mobiele boulder box

Boulderen in een box

5 augustus 2019

Boulderen is helemaal in. Je klimt zonder touw korte stukjes op een wand. Met deze nieuwe BoulderBox klimt jouw bezoeker in een hokje. Je kunt hier allerlei leuke spelelementen aan toevoegen om het nog leuker te maken.

Boulderen is het nieuwe klimmen

Toen hiken ineens in opkomst was, dacht ik even dat dat gewoon een nieuw hip woord voor wandelen was. Maar het is toch iets heel anders. Hetzelfde had ik even met boulderen. Dat is toch gewoon klimmen? Het heeft er inderdaad veel van weg op het eerste gezicht. Boulderen kun je meer zien als een soort klimpuzzel. Je klimt kortere stukjes en zonder touw. Er zijn allerlei routes die je kunt afleggen waarvoor je dus niet alleen kracht nodig hebt, maar er ook denkwerk bij komt kijken.

Mobiele boulder box huren op je evenement

Als jij een sportief evenement organiseert, of een sportief onderdeel wilt inzetten, óf de aandacht van bezoekers wilt trekken met iets vernieuwends, dan is de BoulderBox zeker het overwegen waard.

Het hokje bestaat uit allemaal gekleurde vlakjes wat je waarschijnlijk doet denken aan Twister. Dat is ook een van de spellen die je je je bezoekers kan laten spelen. Er zit ook een zuil bij met gekleurde knoppen die aangeeft op welke kleur je je hand of voet moet plaatsen. In totaal kun je met 7 mensen tegelijk in het hokje.

Leuke spelvarianten

Je kunt ook andere spellen bedenken waarin je bezoekers uitdaagt om bijvoorbeeld een record te verbreken wie het langst in de box kan hangen. In een gekke positie of zelfs ondersteboven!

Je kunt het ook gebruiken voor een ludieke foto. Houd er alleen wel rekening mee dat het even duurt voor een groepje mensen op de juiste positie hangt. Maar dan heb je wel een bijzondere foto!

De creatieve bedenkers achter deze box zijn nog maar net gestart en kunnen meedenken over leuke spellen wat past bij jou evenement. Er zijn ook mogelijkheden om de box op maat te maken zodat het bij jouw huisstijl past.

Ik vind het echt een toffe goodie. We hebben meer blogs met sportieve activiteiten voor je evenement. En als daar niet tussen staat wat je zoekt, stel je vraag dan in onze Facebook-groep. Dan denken we met je mee.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Smoothies maken met ShakeFiets

Mix een smoothie met de ShakeFiets

Als je je bezoekers niet alleen wat gezonds te drinken wilt geven, maar ook in beweging wil laten komen, dan huur je gewoon de ShakeFiets. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Lees verder
Ring als muis

Goodies gespot online: een ring als muis en glimmende taarten

Het is weer tijd voor ‘Goodies gespot online’. Deze keer kwamen we een ring tegen waarmee je je computer kan bedienen. Ook zagen we bijzondere, glimmende taarten!

Lees verder
LED-act

Maak indruk met een LED Poi act

Zogenoemde pixel LED lampen zorgen voor een spectaculaire visuele act van licht,  beweging en ondersteunend materiaal als teksten, logo’s en foto’s. Creëer zo een unieke en persoonlijke show.

Lees verder

Een reactie plaatsen