Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Mozaiek met foto's

Goodie gespot online: mozaïek met foto’s en een VR-bril met geuren

28 januari 2019

Deze maand hebben we weer hele gave goodies gespot! Zoals een Mozaïk Photo Booth, een intelligente wc en een VR-bril met geuren.

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen zijn voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop of te huur, maar we vinden het wel de vermelding waard.

Mozaïek met foto’s

De meeste foto’s die op events worden gemaakt, worden meegegeven aan de bezoeker en zie je niet meer terug. Wat veel toffer is, is elke foto gebruiken als onderdeel van een grote afbeelding. Dat kan met de Mozaïek Photo Booth!

We kwamen dit tegen via Infectious Inspiration. Een leuke site om te volgen trouwens, zij schrijven ook over toffe eventgoodies!

Slimme wc

Nooit gedacht dat ik over wc’s zou schrijven, meermalen zelfs! Deze keer gaat het over een slimme wc. Een tijdje terug schreef ik over een universiteit in Amerika waar studenten een vraag kunnen stellen aan speakers. Ik moest gelijk hieraan denken toen ik over de Alexa wc las. Hoewel het nog erg gericht is op persoonlijk gebruik, zie ik wel mogelijkheden voor publieke ruimtes en evenementen.

Ik stel me zo voor dat je in de toekomst, als je op de wc zit aan Alexa praktische vragen kan stellen. Zoals over de reistijd terug naar huis of over het evenement zelf. In welke zaal de volgende presentatie begint of hoelang de pauze nog duurt. Zo kun je je telefoon lekker in je tas of zak houden. Wel zo hygiënisch!

Een mobiele laserprinter

Met dit superhandige, kleine laserprintertje kun je producten graveren. Boekjes, tassen, noem maar op. Een leuk idee voor weggevers op een beurs. Meestal is het logo hetgeen waar het om draait bij de give away. Wat nou als je het logo wat kleiner erop zet en de bezoeker zelf een mooie afbeelding laat uitzoeken? Al dan niet een afbeelding dat past bij het thema van jouw bedrijf? De kans dat ze het het product langer gebruiken en bewaren is dan een stuk groter.

This Portable Laser Engraver Fits in Your Bag

This portable device lets you engrave anything

Geplaatst door NowThis Future op Maandag 7 januari 2019

Ruiken in virtual reality

De ontwikkelingen in VR gaan intussen ook door. De beelden worden mooier en de bewegingen worden realistischer door mensen in of op apparaten te laten meebewegen. Bijpassende geuren maken de beleving helemaal af. De VR-bril FealReal bedekt dus niet alleen je ogen, maar ook je neus. Er zitten 9 capsules in de bril verwerkt die maar liefst 255 geuren kunnen maken. En dat is nog niet alles. Je voelt ook warmte en kou, regen, wind en trillingen voelen. Het lijkt me een hele bijzondere ervaring!

Ben je enthousiast geworden over een van deze producten en zoek je iets vergelijkbaars? Laat het ons weten, dan denken we met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Efteling voor zakelijk evenement

Al gedacht aan de Efteling als eventlocatie?

De Efteling is meer dan een pretpark met sprookjesbos. Ze hebben namelijk ook veel theaters en zalen die je kunt huren voor je evenement.

Lees verder
Pinterest voor evenementen

Pinterest voor je evenement

Pinterest kan een heel interessant kanaal zijn om (nieuwe) bezoekers te werven voor je evenement. Als je nog niet goed weet hoe, lees dan deze tips.

Lees verder
Pop-up banner alternatief: de Triablock

Triablock: een creatief alternatief voor de pop-up banner

Wil je jezelf onderscheiden en wat anders dan een pop-up banner? Dan is deze opvallende Triablock wellicht iets voor jou!

Lees verder

Plaats een reactie