Nooit meer lang wachten bij de garderobe

4 februari 2016

Dankzij het systeem Eclips hoeven je bezoekers in de toekomst nooit meer in de rij te staan bij de garderobe. 

Niets is zo frustrerend om na een evenement of optreden in de rij te moeten staan om je jas op te halen. Je wilt gewoon naar huis, waarschijnlijk al aardig moe en misschien zelfs nog een hele reis te gaan voor je thuis bent. Het kan een behoorlijke negatieve impact maken. Dat is zonde, ook voor jou als organisator. Juist als je zoveel moeite doet om het je gasten zo naar de zin te maken. Gelukkig kan dat ook anders.

De ‘Eclips: Rapid Coat Retrieval System’ is bedacht door een student die engineering studeert in New York. Zij kwamen erachter dat het vaak langzaam gaat omdat mensen het garderobekaartje niet bij de hand hebben of kwijt zijn geraakt. Als de garderobemedewerker dan toch het kaartje heeft, dan moet hij toch nog even zoeken voor hij de jas heeft gevonden.

Hoe werkt het systeem?

Het werkt eigenlijk heel simpel. De bezoeker krijgt in plaats van een garderobekaartje een stempel op zijn arm met ontzichtbaar inkt. Aan de jas of tas wordt de Eclips bevestigd. Zodra de bezoeker weer naar huis gaat, wordt de inkt zichtbaar gemaakt met een speciale zaklamp. Het nummer wordt vervolgens ingevoerd en de bijbehorende Eclips licht vervolgens op. Door dit systeem gaat het ophalen van jassen 75% sneller dan anders!

eclips coat system

Meer weten? Bekijk hieronder de video.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Een vliegende bal als beeldscherm met behulp van een drone

Een Japans bedrijft heeft een drone met een bal als display ontwikkelt. Dankzij de ronddraaiende LED-lichten kun je heel opvallend reclame maken op je evenement.

Lees verder
Bedrukte wijnflessen

Wijnflessen in je eigen huisstijl

Wijn is een redelijk voor de hand liggend bedankje voor sprekers. Als je dit dan als cadeau geeft, doe het dan goed. En compleet in je eigen huisstijl! 

Lees verder
Eventsite uit de lucht

Laat je eventsite in de lucht

Het evenement is geweest en een maandje naderhand haal je de website uit de lucht. Het is toch verouderd. Nee, niet doen! Ik vertel je waarom.

Lees verder

Plaats een reactie