Airscreen: een opblaasbaar scherm voor een buitenbioscoop

14 augustus 2017

Wil je een buiten een film laten zien? De Airscreen maakt het eenvoudig. Het is snel opgezet en is bestand tegen regen en wind.

De Airscreen is een handig opblaasbaar scherm voor als je een buitenbioscoop wilt organiseren. Hij is namelijk erg groot, bestand tegen regen en wind en je kunt hem overal neerzetten. Vlakbij het water of zelfs op het water, maar ook op steen en ijs. Ze zijn er in verschillende maten, voor hele grote evenementen of voor wat kleiner publiek.

Combineer het scherm wat wat leuke zitjes, kleed de boel wat aan, zorg voor gezellige verlichting en je hebt een heus buitenbioscoop.

Je kunt de Airscreen onder andere huren bij mobiloscoop.nl.

Foto: Christian Kremer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Festival Safari
Entertainment

Festivalsafari: als improvisatietheater of als rondleiding

Wat een goed idee voor grote festivals en evenementen: een festivalsafari! Neem bezoekers mee over het terrein en laat zien wat er allemaal te beleven valt.

Lees verder
gepersonaliseerde verpakking
Gadgets & Producten

Gepersonaliseerde verpakkingen in kleine oplage

Je eigen gepersonaliseerde verpakking laten maken en het ook nog eens in een kleine oplage bestellen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt mogelijk.

Lees verder
Organisatie

Dit bankje zorgt voor spontane gesprekjes

Met vreemden in gesprek gaan is soms een beetje lastig. Dit inschuifbare bankje maakt het wat makkelijker. Het brengt jouw eventbezoekers letterlijk dichter bij elkaar!

Lees verder

Een reactie plaatsen