Met dit oplaadstation zijn je bezoekers altijd mobiel bereikbaar

19 mei 2016

Als eventmanager denk je altijd mee met je gast, deelnemer, bezoeker of publiek. Tegenwoordig bezoekt eigenlijk niemand meer een event zonder telefoon of tablet. En er is niets frustrerender voor je gasten als ze nog maar een paar procent ‘batterij hebben’. Gelukkig is er het mobiele oplaadstation Charge to go! 

Je kunt de oplaadstations van het Nederlandse bedrijf zowel indoor als outdoor op je evenement kunt neerzetten. Mocht je mobiel of tablet bijna leeg zijn, dan kies je een kluisje uit, legt je mobiel of tablet aan de oplader, deurtje dicht en binnen no-time ben je weer ready to go. Super handig!  Het oplaadstation is er in verschillende maten (small, basis, XL en zelfs een met een accu).

Niet alleen zijn de oplaadstations handig voor je gasten, maar ook voor jezelf en je crew. Wat ik zo tof vind is dat je het oplaadstation ook kunt branden. Helemaal in de look & feel van je evenement. Dan wordt het echt een onderdeel van het geheel.

charge-to-go

Kijk voor meer informatie op chargetogo.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Ervaren eventmanager die het een uitdaging vindt om anderen te helpen met de creatie, organisatie en promotie van hun evenement. Met haar eigen bedrijf Stickyvents helpt ze zelfstandig ondernemers (en bedrijven) zelf een evenement te organiseren d.m.v. 1-op-1 coaching, workshops en (online) programma’s. Daarnaast heeft ze haar eigen evenementen service waar ze een evenement geheel of gedeeltelijk organiseert voor ondernemers.

Een reactie plaatsen