Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Pop-up bioscoop van Pathé

Pathé komt met pop-up bioscoop

1 maart 2019

Wil je graag de sfeer van een bioscoop op jouw evenement zonder te hoeven verkassen naar een bioscoop? Dat kan met de pop-up bioscoop van Pathé.

Hoewel ik zelf nog maar zelden naar de bioscoop ga, heeft een avondje bios wel wat. Het is de geur van popcorn, de comfortabele stoelen en het is er zo lekker donker. In tegenstelling tot m’n kleine TV-schermpje en brakke geluid thuis, word ik in de bioscoop echt de film in gezogen. En ik ben daardoor ook nog eens minder snel afgeleid door m’n mobieltje.

Een bioscoopervaring op jouw eigen evenement

Wil je deze ervaring aan jouw gasten bieden tijdens jouw eigen evenement? Dan kun je een bioscoopzaal afhuren. Nog leuker is het als je het onderdeel kan maakt van jouw eigen evenement. Of het nou op een eventlocatie is, op de beursvloer, op een festivalterrein of misschien wel op kantoor. Dat kan allemaal met de pop-up bioscoop van Pathé.

Wat krijg je?

De pop-up bioscoop biedt plaats aan 24 personen. De stoelen staan op een tribune, zodat iedereen goed zicht heeft op het beeld. Net als in een echte bioscoop is de ruimte volledig donker en kun je goed beeld en geluid verwachten.

Om de mini-bioscoop te kunnen plaatsen heb je 10 x 7 meter ruimte nodig en natuurlijk stroomaansluiting.

Kijk voor meer informatie op pathebusiness.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Professionele of onconventionele eventlocatie

Kies je voor een professionele evenementlocatie of juist niet?

Locaties; een van de eerste zaken die je regelt als je een evenement organiseert. Kies je liever voor een professionele evenementlocatie of een algemene locatie die je omtovert voor jouw evenement?

Lees verder
Circulaire tassen

Vlog: Circulaire tassen van gebruikte banners

Vind je het ook zo frustrerend als je doeken en pop-up banners na een evenement moet weggooien? Dat is niet meer nodig. Je kunt er tassen van laten maken!

Lees verder
Chairwave stoelen

Stoelen van Chairwave stimuleren een praatje

Mensen die elkaar niet kennen, gaan niet zomaar naast elkaar zitten. Met de Chairwave moet dat wel. Alleen de stoelen naast een persoon zijn uitgeklapt. Zo stimuleer je een gesprekje tussen twee onbekenden.

Lees verder

Plaats een reactie