Pop-up bioscoop van Pathé

Pathé komt met pop-up bioscoop

1 maart 2019

Wil je graag de sfeer van een bioscoop op jouw evenement zonder te hoeven verkassen naar een bioscoop? Dat kan met de pop-up bioscoop van Pathé.

Hoewel ik zelf nog maar zelden naar de bioscoop ga, heeft een avondje bios wel wat. Het is de geur van popcorn, de comfortabele stoelen en het is er zo lekker donker. In tegenstelling tot m’n kleine TV-schermpje en brakke geluid thuis, word ik in de bioscoop echt de film in gezogen. En ik ben daardoor ook nog eens minder snel afgeleid door m’n mobieltje.

Een bioscoopervaring op jouw eigen evenement

Wil je deze ervaring aan jouw gasten bieden tijdens jouw eigen evenement? Dan kun je een bioscoopzaal afhuren. Nog leuker is het als je het onderdeel kan maakt van jouw eigen evenement. Of het nou op een eventlocatie is, op de beursvloer, op een festivalterrein of misschien wel op kantoor. Dat kan allemaal met de pop-up bioscoop van Pathé.

Wat krijg je?

De pop-up bioscoop biedt plaats aan 24 personen. De stoelen staan op een tribune, zodat iedereen goed zicht heeft op het beeld. Net als in een echte bioscoop is de ruimte volledig donker en kun je goed beeld en geluid verwachten.

Om de mini-bioscoop te kunnen plaatsen heb je 10 x 7 meter ruimte nodig en natuurlijk stroomaansluiting.

Kijk voor meer informatie op pathebusiness.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

SimpleTap

Met SimpleTap kunnen bezoekers hun eigen biertje tappen

SimpleTap zorgt voor een leuke funfactor op je evenement en je hebt minder personeel nodig. Bezoekers kunnen namelijk hun eigen biertje tappen.

Lees verder
Percussie workshop Locatietour

Een percussie workshop geeft energie en verbindt

Een percussie workshop is een fantastische energizer voor jouw evenement waar iedereen aan mee kan doen. Ik heb het mogen ervaren op de Locatietour. In een kwartier leerden we samba spelen!

Lees verder
Inhaken op een ander evenement

Inhaken op een ander evenement: zo doe je dat

In plaats van een eigen evenement organiseren, kun je ook inhaken op een bestaand evenement. Dat biedt een aantal voordelen. Wij zagen een mooi voorbeeld hiervan.

Lees verder

Een reactie plaatsen