Pop-up bioscoop van Pathé

Pathé komt met pop-up bioscoop

1 maart 2019

Wil je graag de sfeer van een bioscoop op jouw evenement zonder te hoeven verkassen naar een bioscoop? Dat kan met de pop-up bioscoop van Pathé.

Hoewel ik zelf nog maar zelden naar de bioscoop ga, heeft een avondje bios wel wat. Het is de geur van popcorn, de comfortabele stoelen en het is er zo lekker donker. In tegenstelling tot m’n kleine TV-schermpje en brakke geluid thuis, word ik in de bioscoop echt de film in gezogen. En ik ben daardoor ook nog eens minder snel afgeleid door m’n mobieltje.

Een bioscoopervaring op jouw eigen evenement

Wil je deze ervaring aan jouw gasten bieden tijdens jouw eigen evenement? Dan kun je een bioscoopzaal afhuren. Nog leuker is het als je het onderdeel kan maakt van jouw eigen evenement. Of het nou op een eventlocatie is, op de beursvloer, op een festivalterrein of misschien wel op kantoor. Dat kan allemaal met de pop-up bioscoop van Pathé.

Wat krijg je?

De pop-up bioscoop biedt plaats aan 24 personen. De stoelen staan op een tribune, zodat iedereen goed zicht heeft op het beeld. Net als in een echte bioscoop is de ruimte volledig donker en kun je goed beeld en geluid verwachten.

Om de mini-bioscoop te kunnen plaatsen heb je 10 x 7 meter ruimte nodig en natuurlijk stroomaansluiting.

Kijk voor meer informatie op pathebusiness.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Hopelijk worden dit de trends in 2016

Aan het eind van het jaar verschijnen weer de trends voor het nieuwe jaar. Om het eens wat anders te doen dan anders, heb ik een lijstje gemaakt van wat ik hóóp dat de trends worden. 

Lees verder
Pop-up bioscoop van Pathé

Pathé komt met pop-up bioscoop

Wil je graag de sfeer van een bioscoop op jouw evenement zonder te hoeven verkassen naar een bioscoop? Dat kan met de pop-up bioscoop van Pathé.

Lees verder
Algenbar

Future Food: de Algenbar

Weleens gezien, een Algenbar? Potjes met ‘iets groens’ erin, plastic buisjes en interactie met bezoekers. Voor jouw medewerking krijg je een algenshotje of een algensmoothie bij de Algenbar. 

Lees verder

Een reactie plaatsen