Prentje Momentje als leuke weggever

Een bijzonder moment verdient een prent

18 juni 2019

Prentje Momentje is een mobiele loket waar je bezoekers een illustratie kunnen krijgen. Een leuke herinnering aan de dag!

Een kunstwerkje voor thuis

Een evenement is vaak een dag om niet te vergeten. Zorg dat bezoekers er nog langer aan denken door ze iets mee te geven wat ze herinnert aan de dag. Dat kan natuurlijk me een leuke foto. Maar als je een keer iets anders wilt geven, dan is een illustratie een mooi alternatief.

De twee dames van Buro Rococo maken zulke prentjes. In een heus mobiel loket. Je zou ze bijna kunnen zien als een soort act, want ze trekken echt de aandacht hiermee. Het leukste is om ze illustraties te laten maken die passen bij het thema van de evenement.

Selfie-tekeningen

Naast Prentje Momentje hebben ze ook nog andere concepten, zoals het Tête-à-tête Portret. Een bezoeker ligt achterover op een stoel. Boven hun hoofd ligt een doorzichtige plaat. Zo kunnen ze hun gezicht overtrekken met kleurrijke strepen en zo een selfie maken. Ook een tof idee!

Selfie illustratie

Op zoek naar een ander type act of illustrator? Als je het niet op de site kun vinden, mag je me ook een berichtje sturen. Dan mail ik je nog wat suggesties door.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

makathon organiseren

Interview: makathons organiseren om oplossingen te vinden

Met makathons kun je mensen een bepaalde maatschappelijk probleem laten oplossen door creatieve ideeën. In dit interview vertelt Suze van PWN waarom ze dit organiseren.

Lees verder

Met de ContainerFabriek zet je je eigen pop-up stand neer

Wil je op een beursvloer iets anders dan een gewone stand, maar geen geld om iets helemaal custom made te maken? Of wil je ergens een pop-up stand (of bar) neerzetten? Kijk dan eens naar de ContainerFabriek.

Lees verder
sambashake

Samba Shake: cocktails shaken met een sambabal

Wil je cocktails shaken een feestelijke twist geven? Gebruik dan de sambabal van Samba Shake. 

Lees verder

Een reactie plaatsen