Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Prentje Momentje als leuke weggever

Een bijzonder moment verdient een prent

18 juni 2019

Prentje Momentje is een mobiele loket waar je bezoekers een illustratie kunnen krijgen. Een leuke herinnering aan de dag!

Een kunstwerkje voor thuis

Een evenement is vaak een dag om niet te vergeten. Zorg dat bezoekers er nog langer aan denken door ze iets mee te geven wat ze herinnert aan de dag. Dat kan natuurlijk me een leuke foto. Maar als je een keer iets anders wilt geven, dan is een illustratie een mooi alternatief.

De twee dames van Buro Rococo maken zulke prentjes. In een heus mobiel loket. Je zou ze bijna kunnen zien als een soort act, want ze trekken echt de aandacht hiermee. Het leukste is om ze illustraties te laten maken die passen bij het thema van de evenement.

Selfie-tekeningen

Naast Prentje Momentje hebben ze ook nog andere concepten, zoals het Tête-à-tête Portret. Een bezoeker ligt achterover op een stoel. Boven hun hoofd ligt een doorzichtige plaat. Zo kunnen ze hun gezicht overtrekken met kleurrijke strepen en zo een selfie maken. Ook een tof idee!

Selfie als illustratie. Portretact
Foto: Bianca de Wit

Op zoek naar een ander type act of illustrator? Als je het niet op de site kun vinden, mag je me ook een berichtje sturen. Dan mail ik je nog wat suggesties door.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Duurzame giveaway: een soepkit voor restjes groente

Goed idee van BlueCity, een broedplaats voor circulaire bedrijven. Als giveaway geven zij een bouillon weg voor een soepje van weggooigroente.

Lees verder
Boom met drankjes

Een boom als display voor champagne

De Bubbelboom is een bijzondere manier om drankjes te presenteren. De display voor glaasjes champagne is een ware eyecatcher op je evenement.

Lees verder

Onweerstaanbare koffie van De Espressojongens

Veelal zien we promotiedames rondlopen op beurzen en evenementen. Ook blijft de barista (eerst een kopje koffie) ongekend populair. Wanneer je dat laatste toevoegt aan een paar spierballen, kom je uit bij De Espressojongens.

Lees verder

Plaats een reactie