Prentje Momentje als leuke weggever

Een bijzonder moment verdient een prent

18 juni 2019

Prentje Momentje is een mobiele loket waar je bezoekers een illustratie kunnen krijgen. Een leuke herinnering aan de dag!

Een kunstwerkje voor thuis

Een evenement is vaak een dag om niet te vergeten. Zorg dat bezoekers er nog langer aan denken door ze iets mee te geven wat ze herinnert aan de dag. Dat kan natuurlijk me een leuke foto. Maar als je een keer iets anders wilt geven, dan is een illustratie een mooi alternatief.

De twee dames van Buro Rococo maken zulke prentjes. In een heus mobiel loket. Je zou ze bijna kunnen zien als een soort act, want ze trekken echt de aandacht hiermee. Het leukste is om ze illustraties te laten maken die passen bij het thema van de evenement.

Selfie-tekeningen

Naast Prentje Momentje hebben ze ook nog andere concepten, zoals het Tête-à-tête Portret. Een bezoeker ligt achterover op een stoel. Boven hun hoofd ligt een doorzichtige plaat. Zo kunnen ze hun gezicht overtrekken met kleurrijke strepen en zo een selfie maken. Ook een tof idee!

Selfie illustratie

Op zoek naar een ander type act of illustrator? Als je het niet op de site kun vinden, mag je me ook een berichtje sturen. Dan mail ik je nog wat suggesties door.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bijzonder dineren in een 360-graden digitale theater

Als je met een groep bijzonder wilt dineren, neem ze dan mee met een reis door de wereld bij Dinner in Motion in Utrecht. 

Lees verder
Smoothies maken met ShakeFiets

Mix een smoothie met de ShakeFiets

Als je je bezoekers niet alleen wat gezonds te drinken wilt geven, maar ook in beweging wil laten komen, dan huur je gewoon de ShakeFiets. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Lees verder

Win een Festivalchair

Onlangs schreven we over bedrukte, kartonnen krukjes. En daar mogen we nu twee van weggeven!

Lees verder

Een reactie plaatsen