Met Sendsteps stem je je presentatie af op je publiek

8 december 2016

Een goede spreker stemt zijn presentatie af op zijn doelgroep. Dankzij deze handige tool krijg je tijdens het presenteren direct inzicht over het publiek in de zaal.

Feedback tijdens presenteren

Met de tool Sendsteps kan het publiek van zich laten horen tijdens de presentatie. Als je jouw gasten live laat stemmen, stimuleer je de interactie. Test bijvoorbeeld wat het kennisniveau van het publiek is of maak samen beslissingen over belangrijke onderwerpen met stellingen en vragen.

Wat ook handig is aan de tool is dat de mensen in de zaal ook anoniem vragen kunnen stellen of berichten kunnen sturen. Deze worden direct getoond op het scherm, in de presentatie zelf. Dus je hoeft niet te wisselen tussen verschillende schermen.

sendsteps

Werk je met een dagvoorzitter op je evenement? Schakel dan een sidekick in. De sidekick ontvangt alle reacties, feedback en antwoorden uit de zaal en filtert de meest belangrijke eruit. Deze koppelt ‘ie terug aan de dagvoorzitter, zodat de dagvoorzitter zich beter kan focussen op de inhoud.

De tool is door de combinatie van feedback van het publiek en de directe zichtbaarheid voor de spreker (en het publiek), een hele nuttige tool! Dus, ben je op zoek naar een manier om de interactie te stimuleren op je volgende event? Sendsteps helpt je hierbij.

Kijk voor meer informatie op sendsteps.com.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Je evenement vastgelegd in een tekening

Ook na een evenement wil je bezoekers geboeid houden. Leg je evenement vast met een tekening van de Jongens van de Tekeningen. 

Lees verder
Opblaasbare pilaar

Opblaasbare pilaar als alternatief op pop-up banners

Wil je een keer wat anders dan een pop-up banner? Kies dan voor een opblaasbare pilaar. En het handige is: ze zijn rond en hebben dus geen lelijke achterzijde.

Lees verder
Workshop Dabke dansen

Workshop Dabke: feestelijk en verbindend

Je kent het vast wel, de Arabische volksdans waarbij je in een kring danst. Je kunt dit inzetten als workshop of energizer voor je evenement. Plezier verzekerd!

Lees verder

Plaats een reactie