Met Sendsteps stem je je presentatie af op je publiek

8 december 2016

Een goede spreker stemt zijn presentatie af op zijn doelgroep. Dankzij deze handige tool krijg je tijdens het presenteren direct inzicht over het publiek in de zaal.

Feedback tijdens presenteren

Met de tool Sendsteps kan het publiek van zich laten horen tijdens de presentatie. Als je jouw gasten live laat stemmen, stimuleer je de interactie. Test bijvoorbeeld wat het kennisniveau van het publiek is of maak samen beslissingen over belangrijke onderwerpen met stellingen en vragen.

Wat ook handig is aan de tool is dat de mensen in de zaal ook anoniem vragen kunnen stellen of berichten kunnen sturen. Deze worden direct getoond op het scherm, in de presentatie zelf. Dus je hoeft niet te wisselen tussen verschillende schermen.

sendsteps

Werk je met een dagvoorzitter op je evenement? Schakel dan een sidekick in. De sidekick ontvangt alle reacties, feedback en antwoorden uit de zaal en filtert de meest belangrijke eruit. Deze koppelt ‘ie terug aan de dagvoorzitter, zodat de dagvoorzitter zich beter kan focussen op de inhoud.

De tool is door de combinatie van feedback van het publiek en de directe zichtbaarheid voor de spreker (en het publiek), een hele nuttige tool! Dus, ben je op zoek naar een manier om de interactie te stimuleren op je volgende event? Sendsteps helpt je hierbij.

Kijk voor meer informatie op sendsteps.com.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiele boulder box

Boulderen in een box

Boulderen is helemaal in. Je klimt zonder touw korte stukjes op een wand. Met deze nieuwe BoulderBox klimt jouw bezoeker in een hokje. Je kunt hier allerlei leuke spelelementen aan toevoegen om het nog leuker te maken.

Lees verder

3 Toffe innovaties voor jouw evenement

Er verschijnen steeds meer slimme innovaties om je evenement compleet te maken. In deze blog: een videoboodschap per post, intelligente armbanden en een online tool waarmee je zelf betaalbare artiesten kunt boeken.

Lees verder
Catchbox microfoon

Deze microfoon kun je door het publiek gooien

Een leuk item voor evenementen; de eerste microfoon ter wereld in kubusvorm die je door het publiek kunt gooien. 

Lees verder

Een reactie plaatsen