Met Sendsteps stem je je presentatie af op je publiek

8 december 2016

Een goede spreker stemt zijn presentatie af op zijn doelgroep. Dankzij deze handige tool krijg je tijdens het presenteren direct inzicht over het publiek in de zaal.

Feedback tijdens presenteren

Met de tool Sendsteps kan het publiek van zich laten horen tijdens de presentatie. Als je jouw gasten live laat stemmen, stimuleer je de interactie. Test bijvoorbeeld wat het kennisniveau van het publiek is of maak samen beslissingen over belangrijke onderwerpen met stellingen en vragen.

Wat ook handig is aan de tool is dat de mensen in de zaal ook anoniem vragen kunnen stellen of berichten kunnen sturen. Deze worden direct getoond op het scherm, in de presentatie zelf. Dus je hoeft niet te wisselen tussen verschillende schermen.

sendsteps

Werk je met een dagvoorzitter op je evenement? Schakel dan een sidekick in. De sidekick ontvangt alle reacties, feedback en antwoorden uit de zaal en filtert de meest belangrijke eruit. Deze koppelt ‘ie terug aan de dagvoorzitter, zodat de dagvoorzitter zich beter kan focussen op de inhoud.

De tool is door de combinatie van feedback van het publiek en de directe zichtbaarheid voor de spreker (en het publiek), een hele nuttige tool! Dus, ben je op zoek naar een manier om de interactie te stimuleren op je volgende event? Sendsteps helpt je hierbij.

Kijk voor meer informatie op sendsteps.com.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

originele keycords

Twee nieuwe keycords gespot

Vorige week waren we bij Promz.live en spotte we twee nieuwe en originele keycords. In deze blog vertellen we er meer over!

Lees verder

5 tips voor een stressloos evenement

Dat een goede voorbereiding het halve werk is, weet je natuurlijk allang. Toch is het werk als een eventmanager vaak wel even stressen. Daarom 5 tips voor een stressloos evenement. 

Lees verder
Vooruitwerken in de zomer

Hoe benut je de zomerperiode om de gastvrijheid te verbeteren?

We zitten midden in de zomer. Deze vaak wat rustige periode kun je goed benutten om de gastvrijheid op je evenementen te optimaliseren. Ik geef je een aantal tips waarmee je er na de zomer weer vol gas tegenaan kunt.

Lees verder

Een reactie plaatsen