Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Printen op bierschuim

Goodies gespot online: glas als luidspreker en printen op bierschuim

21 mei 2018

We blijven maar toffe innovaties tegenkomen. Zoals glasplaten die je als luidspreker kan inzetten, tot het printen in bierschuim. 

Eens per maand delen we toffe goodies die we online tegenkomen maar nog niet allemaal te huur of te koop is. We vinden ze wel heel gaaf en innovatief en de moeite waard alvast de delen. Veelal is het een kwestie van tijd voor jij het kan inzetten op je evenement!

Glas als luidspreker

Vraag me niet hoe het werkt, dit gaat m’n pet te boven, maar gaaf is het wel. In plaats van grote zwarte boxen gebruik je glas als luidsprekers. Daar knapt een ruimte van op! Hoe en wanneer je dit daadwerkelijk kan inzetten en wat het allemaal mag gaan kosten is nog niet helemaal duidelijk.

Glas luidspreker

Printen op bierschuim

Wat je met cappuccino-schuim kan doen, kan ook met bierschuim! Dit lazen we bij HorecaTrends. Bezoekers krijgen dan een biertje met een leuke tekst.

Het kan allemaal met een relatief klein machientje. Je kunt logo’s, teksten en zelfs afbeeldingen op het biertje printen.

Printen op bierschuim

Uitademen als een draak

Het bestaat schijnbaar al een tijdje: Dragon Breath. Een soort capsule in de vorm van een bal en als je die inneemt adem je rook uit en voel je je heel even een draak.

Ik las wel dat het niet geheel ongevaarlijk is, dus of het echt zo verstandig is om uit te serveren aan je bezoekers…

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Snapchat evenement

Snapchat inzetten? 2 to-do’s voor jouw evenement

Snapchat is niet meer alleen voor tieners. Ik geef je 2 manieren om Snapchat effectief in te zetten op jouw evenement.

Lees verder

Geen blogger uitgenodigd? Gemiste kans!

Nodig bloggers uit op jouw evenement voor meer bereik en meer naamsbekendheid. In dit artikel lees je de voordelen en tips voor de aanpak. 

Lees verder
Netwerken stimuleren: tips van Marja Godvliet

Interview: 3 tips om het netwerken te stimuleren

Bezoekers komen meestal niet alleen naar een evenement om kennis te halen. Netwerken is een waardevol onderdeel van het programma. Hoe help je mensen kennis met elkaar te maken? Marja Godvliet heeft hier veel ervaring mee en geeft 3 tips.

Lees verder

Plaats een reactie