Printen op bierschuim

Goodies gespot online: glas als luidspreker en printen op bierschuim

21 mei 2018

We blijven maar toffe innovaties tegenkomen. Zoals glasplaten die je als luidspreker kan inzetten, tot het printen in bierschuim. 

Eens per maand delen we toffe goodies die we online tegenkomen maar nog niet allemaal te huur of te koop is. We vinden ze wel heel gaaf en innovatief en de moeite waard alvast de delen. Veelal is het een kwestie van tijd voor jij het kan inzetten op je evenement!

Glas als luidspreker

Vraag me niet hoe het werkt, dit gaat m’n pet te boven, maar gaaf is het wel. In plaats van grote zwarte boxen gebruik je glas als luidsprekers. Daar knapt een ruimte van op! Hoe en wanneer je dit daadwerkelijk kan inzetten en wat het allemaal mag gaan kosten is nog niet helemaal duidelijk.

Glas luidspreker

Printen op bierschuim

Wat je met cappuccino-schuim kan doen, kan ook met bierschuim! Dit lazen we bij HorecaTrends. Bezoekers krijgen dan een biertje met een leuke tekst.

Het kan allemaal met een relatief klein machientje. Je kunt logo’s, teksten en zelfs afbeeldingen op het biertje printen.

Printen op bierschuim

Uitademen als een draak

Het bestaat schijnbaar al een tijdje: Dragon Breath. Een soort capsule in de vorm van een bal en als je die inneemt adem je rook uit en voel je je heel even een draak.

Ik las wel dat het niet geheel ongevaarlijk is, dus of het echt zo verstandig is om uit te serveren aan je bezoekers…

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Give away inzetten
Organisatie

4 Momenten waarop je give aways slim kunt inzetten

We schrijven vaak over toffe give aways. Ik merk dat ze vaak ingezet worden in een goodiebag. Maar je kunt ze op allerlei andere momenten inzetten en nog veel effectiever ook.

Lees verder
Entertainment

Interactief muzieksysteem voor unieke beleving

De Mash Machine is een interactief muzieksysteem waarbij je zonder muzikale achtergrond muziek kan maken. Ideaal als entertainment en eyecatcher voor evenementen, feestjes en beurzen.

Lees verder
Customize producten
Gadgets & Producten

Draag jouw huisstijl uit tot in de puntjes: 5 producten die je kunt customizen

De laatste tijd hebben wel over verschillende producten geschreven die je kunt customizen. We zetten er een aantal nog eens voor je op een rij.

Lees verder

Een reactie plaatsen