Printerpistool: in een handomdraai teksten en logo’s plaatsen

12 september 2017

Even snel een tekstje of logo ergens op plaatsen? Dat kan met deze printerpistool. Handig als je op locatie bent! En nog mooier dan een A4-printje ook.

Na de printer waarmee je logo’s en teksten als tijdelijke tattoo kunt printen op iemands huid, is er nu ook iets voor materialen.

Ideaal voor last minute signing

Je kent het wel: kom je op je stand of eventlocatie aan en merk je dat je toch nog een extra bordje had moeten maken. Dat mensen de garderobe of wc niet kunnen vinden of jouw actie op de beurs niet duidelijk is. Soms kun je nog even last minute wat regelen, maar vaak is dat dan provisorisch.

Dat is straks verleden tijd met de printerpistool. Je kiest een kleur, bepaald de bedrukking en binnen een paar seconden ben je klaar. Hieronder zie je hoe het werkt.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is te zorgen dat je kant en klare bordjes meeneemt en iets om het te bevestigen. Handig hoor!

De prijs van dit Duitse product is nog niet bekend. Houd de website ebs-inkjet.com in de gaten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Eventlocatie Impact Hub Amsterdam

Impact Hub Amsterdam: voor innovatieve en duurzame evenementen

Ben je op zoek naar een creatieve locatie in de hoofdstad? En vind je duurzaamheid belangrijk? Kijk dan eens bij de Impact Hub Amsterdam.

Lees verder
Fotomagneet

Met magneetfoto’s blijf je langer hangen

Een foto niet per mail versturen of op een Polaroid afdrukken, maar op een magneet. De bezoeker hangt het op de koelkast. Zo blijft jouw merk langer hangen!

Lees verder

Creëer subzaaltjes met opblaasbare domes

Wil je iets unieks organiseren en heb je een grote zaal tot je beschikking? Huur dan de opblaasbare domes in. Zo creëer je je eigen subzaaltjes!

Lees verder

1 gedachte over “Printerpistool: in een handomdraai teksten en logo’s plaatsen”

Een reactie plaatsen