Printerpistool: in een handomdraai teksten en logo’s plaatsen

12 september 2017

Even snel een tekstje of logo ergens op plaatsen? Dat kan met deze printerpistool. Handig als je op locatie bent! En nog mooier dan een A4-printje ook.

Na de printer waarmee je logo’s en teksten als tijdelijke tattoo kunt printen op iemands huid, is er nu ook iets voor materialen.

Ideaal voor last minute signing

Je kent het wel: kom je op je stand of eventlocatie aan en merk je dat je toch nog een extra bordje had moeten maken. Dat mensen de garderobe of wc niet kunnen vinden of jouw actie op de beurs niet duidelijk is. Soms kun je nog even last minute wat regelen, maar vaak is dat dan provisorisch.

Dat is straks verleden tijd met de printerpistool. Je kiest een kleur, bepaald de bedrukking en binnen een paar seconden ben je klaar. Hieronder zie je hoe het werkt.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is te zorgen dat je kant en klare bordjes meeneemt en iets om het te bevestigen. Handig hoor!

De prijs van dit Duitse product is nog niet bekend. Houd de website ebs-inkjet.com in de gaten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Stroopwafel smaken

Stroopwafels met bijzondere smaken

Verse stroopwafels zijn al een traktatie op zich. Maar deze bakkers verwennen jouw gasten helemaal met stroopwafels in allerlei bijzondere smaken.

Lees verder
Animatie schoenen

Video’s toon je voortaan ook op sneakers

Een thema van een evenement van A tot Z doorvoeren, maakt de sfeer en beleving extra bijzonder. Met deze animatie sneakers steelt de crew of spreker de show!

Lees verder
Adventskalender

Adventskalender met Scandinavisch snoep

Wil jij jouw gasten met de feestdagen een uniek cadeau geven? Kies voor deze populaire Scandinavische dropjes in combinatie met chocolade, verwerkt in een adventskalender. 

Lees verder

1 gedachte over “Printerpistool: in een handomdraai teksten en logo’s plaatsen”

Een reactie plaatsen