Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Printerpistool: in een handomdraai teksten en logo’s plaatsen

12 september 2017

Even snel een tekstje of logo ergens op plaatsen? Dat kan met deze printerpistool. Handig als je op locatie bent! En nog mooier dan een A4-printje ook.

Na de printer waarmee je logo’s en teksten als tijdelijke tattoo kunt printen op iemands huid, is er nu ook iets voor materialen.

Ideaal voor last minute signing

Je kent het wel: kom je op je stand of eventlocatie aan en merk je dat je toch nog een extra bordje had moeten maken. Dat mensen de garderobe of wc niet kunnen vinden of jouw actie op de beurs niet duidelijk is. Soms kun je nog even last minute wat regelen, maar vaak is dat dan provisorisch.

Dat is straks verleden tijd met de printerpistool. Je kiest een kleur, bepaald de bedrukking en binnen een paar seconden ben je klaar. Hieronder zie je hoe het werkt.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is te zorgen dat je kant en klare bordjes meeneemt en iets om het te bevestigen. Handig hoor!

De prijs van dit Duitse product is nog niet bekend. Houd de website ebs-inkjet.com in de gaten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

online stemmen tools

Laat je publiek online stemmen: 4 tools

Een (kennisdelings)evenement is op z’n best als er tweerichtingsverkeer is. Online stemtools kunnen daarbij een heel handig middel zijn om de mening van het publiek te vragen en de spreker daarop te laten inspelen. Er verschijnen steeds meer handige stemtools die je kunt inzetten. Ik zet er een aantal op een rijtje.

Lees verder

Lancering 3D-projectiedecor bij NBC Congrescentrum

Vorige week was ik bij de NBC Experience. Een evenement voor alle relaties van het NBC Congrescentrum. Het hoogtepunt? De lancering van het 3D-projectiedecor. 

Lees verder
Fotomarketingbedrijven

De drie leukste fotomarketingbedrijven

Je kent het vast en je komt het vaak tegen op evenementen. Een groen scherm waar je voor kunt staan of iemand die enthousiast op je afstapt met een camera. Waarbij je na de flits van de camera opeens onderdeel bent geworden van een merk. Oftewel fotomarketing. 

Lees verder

1 gedachte over “Printerpistool: in een handomdraai teksten en logo’s plaatsen”

Plaats een reactie