Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Customize producten

Draag jouw huisstijl uit tot in de puntjes: 5 producten die je kunt customizen

2 april 2018

De laatste tijd hebben wel over verschillende producten geschreven die je kunt customizen. Van schoenen tot complete vloeren. We zetten er een aantal nog eens voor je op een rij.

Producten customizen lijkt wel steeds eenvoudiger, goedkoper en populairder te worden. Ik vind het geweldig. Je kunt wel een product gewoon standaard inzetten (dat is sneller, makkelijker en vaak goedkoper), maar als je slim bent, dan laat je het product aansluiten bij jouw huisstijl. Investeer iets meer en je draagt gelijk ook bij aan het versterken van je merk.

Snoepgoed

Snoepgoed customizen is niets nieuws. Toch vind ik het het vermelden waard omdat er steeds meer mogelijk is. Je kunt chocolademerken customizen, zoals M&M’sTony Chocolonely en Chocstar. Maar er zijn zelfs ook marshmallows die je kunt bedrukken. Of kies voor de vrolijk gekleurde snoepjes van papabubble. En tot slot – geen snoepgoed, maar wel lekker – pannenkoeken!

Sneakers voor de crew

Hier schreven we vorige week nog over: sneakers die je helemaal zelf kunt samenstellen. Je kiest uit een van de vier type sneakers, het materiaal en de kleuren. Eventueel nog een tekst of een logo erbij en klaar!

Customize schoenen

Meubilair als communicatiemiddel

Niet alleen op posters en banners kun je een communicatieboodschap kwijt, maar ook op meubels. Zoals deze sofa.

Bedrukte sofa

Containers en trailers

Je kunt ook containers en trailers helemaal op maat laten maken. En zo een soort popup-locatie creëeren. Op straat, op een evenement of op de beursvloer.

Communits

Vloeren met een boodschap

Zelfs complete vloeren kun je customizen. Kies voor een ontwerp die jouw boodschap ondersteunt of gewoon voor een sfeervolle printje dat past bij het thema.

Ik wil je overigens niet aanmoedigen om alle producten op dezelfde manier te branden. Dan wordt het wel erg druk natuurlijk. Wil graag meerdere items inzetten in jouw huisstijl? Vraag dan hulp van een goede designer die kan meedenken over hoe er een mooi geheel van maakt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Interactieve wolk van lampjes

Als je iets opvallends wilt op jouw evenement en ook nog eens de bezoekers wilt bezighouden, laat je dan inspireren door deze installatie. 

Lees verder
Kraskaart evenement

Kras & Win en verzamel gegevens van bezoekers

Kras & Win, een concept waarbij gasten digitaal kunnen krassen. Inzetbaar als ludieke poll op je evenement en om leads mee te genereren.

Lees verder
wifi zuil

Wifi-zuil waarmee gasten veilig kunnen internetten

We weten het allemaal wel: inloggen op een publiek netwerk is meestal onveilig. Met deze wifi-zuil kunnen jouw gasten een unieke code opvragen en veilig gebruik maken van internet.

Lees verder

Plaats een reactie