Customize producten

Draag jouw huisstijl uit tot in de puntjes: 5 producten die je kunt customizen

2 april 2018

De laatste tijd hebben wel over verschillende producten geschreven die je kunt customizen. Van schoenen tot complete vloeren. We zetten er een aantal nog eens voor je op een rij.

Producten customizen lijkt wel steeds eenvoudiger, goedkoper en populairder te worden. Ik vind het geweldig. Je kunt wel een product gewoon standaard inzetten (dat is sneller, makkelijker en vaak goedkoper), maar als je slim bent, dan laat je het product aansluiten bij jouw huisstijl. Investeer iets meer en je draagt gelijk ook bij aan het versterken van je merk.

Snoepgoed

Snoepgoed customizen is niets nieuws. Toch vind ik het het vermelden waard omdat er steeds meer mogelijk is. Je kunt chocolademerken customizen, zoals M&M’sTony Chocolonely en Chocstar. Maar er zijn zelfs ook marshmallows die je kunt bedrukken. Of kies voor de vrolijk gekleurde snoepjes van papabubble. En tot slot – geen snoepgoed, maar wel lekker – pannenkoeken!

Sneakers voor de crew

Hier schreven we vorige week nog over: sneakers die je helemaal zelf kunt samenstellen. Je kiest uit een van de vier type sneakers, het materiaal en de kleuren. Eventueel nog een tekst of een logo erbij en klaar!

Customize schoenen

Meubilair als communicatiemiddel

Niet alleen op posters en banners kun je een communicatieboodschap kwijt, maar ook op meubels. Zoals deze sofa.

Bedrukte sofa

Containers en trailers

Je kunt ook containers en trailers helemaal op maat laten maken. En zo een soort popup-locatie creëeren. Op straat, op een evenement of op de beursvloer.

Communits

Vloeren met een boodschap

Zelfs complete vloeren kun je customizen. Kies voor een ontwerp die jouw boodschap ondersteunt of gewoon voor een sfeervolle printje dat past bij het thema.

Ik wil je overigens niet aanmoedigen om alle producten op dezelfde manier te branden. Dan wordt het wel erg druk natuurlijk. Wil graag meerdere items inzetten in jouw huisstijl? Vraag dan hulp van een goede designer die kan meedenken over hoe er een mooi geheel van maakt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Vlog over de Locatietour Amersfoort

Vlog: de Locatietour per TukTuk

We mochten wederom mee met de Locatietour. Dit keer was het voor het eerst in Amersfoort. Bekijk de vlog om je te laten inspireren over dit mooie evenement!

Lees verder

Win een selfie-beeldje van Momentize

Een paar maanden geleden verscheen er een nieuw bedrijf (Momentize) dat 3D-geprinte selfie poppetjes maakt, oftwel een Shapie. Ik heb leuk nieuws: je kunt er een winnen!

Lees verder
Notitieboekje met oud papier

Unieke notitieboekjes met oud papier

Gebruik oude enveloppen, kaarten en briefpapier om er nieuwe notitieboekjes van te maken. Zo ontstaan er boekjes die allemaal uniek zijn en vol bijzondere pagina’s.

Lees verder

Een reactie plaatsen