Reclame in de vorm van een krukje

13 april 2017
Flexibele, draagbare zitplaatsen in de vorm van krukjes bedrukt met jouw logo of andere reclame. Handig en een slimme manier van marketing op een evenement of congres.

Draagbare krukjes met reclame-uitingen

Op evenementen, congressen, beurzen en festivals wordt steeds vaker gebruik gemaakt van interactieve workshops en lezingen. Het publiek verzamelt zich op de eentonige stoelen die kaarsrecht achter elkaar geplaatst zijn. Dat kan anders! Er zijn nu kartonnen krukjes die bedrukt kunnen worden met een logo of andere uiting. En ze zijn ook nog eens gemakkelijk te dragen. In een handomdraai zet je de kruk in elkaar die tot 200 kg kan dragen. Zijn er meer bezoekers dan verwacht, dan is het geen probleem om geruisloos zitplaatsen toe te voegen aan het gezelschap. De krukjes zijn full colour te bedrukken met elk gewenst ontwerp, huisstijl of logo. Zitten op alles, zelfs een reclamebord!

Ook Belgische poefen zijn populair

Wil je liever een luxere, award winnende zitpoef? Het Belgische merk Benj en Soto heeft het antwoord. Dit label ontwerpt moderne en handgemaakte poefs geïnspireerd op de kleuren en texturen uit de natuur. De populaire collectie ‘Sit on Everything’ is vernieuwend en is met behulp van crowdfunding gelanceerd. De krukjes zijn het resultaat van 4 jaar onderzoek en experimenteren, waaruit een gepatenteerd fiber-coated foam materiaal is ontstaan als beste optie voor de krukjes. Het materiaal is heerlijk zacht en kan bedrukt worden in allerlei verschillende designs.

Kijk voor meer informatie op festivalchair.com en benjandsoto.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Lancering 4K-projectiescherm bij het NBC Congrescentrum

Het NBC Congrescentrum heeft een nieuw technologisch hoogstandje neergezet: een 4K-projectie en decor in een hun grootste hallen. 

Lees verder
360 selfie

Fotomarketing heeft er weer iets nieuws bij: de DIY 360 selfie

Fotomarketing wordt steeds spectaculairder. Je kunt een 360 graden selfie maken en deze bekijken in virtual reality. Cool!

Lees verder
Geprinte vloer van vinyl

Opvallen op een evenement doe je met een customized vloer

Je kan tegenwoordig van alles customizen. Ook vinyl vloeren. Niet alleen leuk om het te matchen qua uitstraling, maar je kunt een eigen ontworpen vloer ook effectief inzetten voor jouw merk.

Lees verder

Plaats een reactie