Ring als muis

Goodies gespot online: een ring als muis en glimmende taarten

25 februari 2019

Het is weer tijd voor ‘Goodies gespot online’. Deze keer kwamen we een ring als muis tegen waarmee je je computer kan bedienen. Ook zagen we bijzondere, glimmende taarten!

Dit is alweer de 12e blog in onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’. Hierin delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen worden voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop, te huur of gericht op de zakelijke markt. Maar we vinden toch het vermelden waard. 

Presenteren met een ring

Voor presentaties heb je handige pointers, zodat je niet met een onhandige muis hoeft te etteren. Maar sta je bijvoorbeeld met een beeldscherm op een beurs, dan is deze ring ideaal! Een touchpad werkt op zich prima, maar is niet altijd even snel als je veel moet scrollen, iets wilt tekenen en over het hele scherm heen wilt bewegen. Dat gaat eenvoudiger met een muis. Maar een muis ligt op een beurs nogal snel in de weg. Er liggen flyers, kopjes koffie en niet iedereen heeft een gigantische stand met een grote tafel. Soms moet je het doen met een klein statafeltje. Dan is deze Padrone Ring een uitkomst! Ook hiermee heb je  ruimte op de tafel nodig. Het voordeel is dat als je niets laat zien op het scherm, de ring geen ruimte in beslag neemt op tafel. Hieronder zie je hoe eenvoudig het werkt.

Glimmende taarten

Laatst hoorde ik van een eventstylist dat glimmende ballonnen helemaal in zijn. Ballonnen die lijken of het glas is. Zoek je er een bijpassende taart bij, dan is dit iets voor jou! Dit is toch bijzonder? Echt een pareltje! De taarten hebben ze ook in hartvorm en vierkant. Met de meest bijzondere patronen. Ik heb ook een foto gezien van een taart die heel sjiek gedecoreerd is. Wauw! Je moet wel in de buurt van zijn van Amsterdam om het op te halen. Ze leveren wel in de omgeving.

Glimmende taart

Jouw logo op social media-posts

Last, but not least: de Brandit-app. Een app waarmee je kunt zorgen dat jouw bezoekers die foto’s en video’s delen van het evenement jouw (event)logo gebruiken. Gaaf! Ik vond dit zo tof, dat ik spontaan besloot een aparte blog aan te wijden.

Brandit App voorbeeld

Heb jij nog een toffe goodie gespot? Laat het ons weten!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Eventrailers en containers
Gadgets & Producten

4 Trailers en containers voor promotie op locatie

We hebben al eerder over trailers en containers geschreven, maar we zijn meer varianten tegengekomen. We zetten ze daarom voor je op een rij.

Lees verder
Organisatie

‘Networktables’ zorgen voor waardevolle netwerkmomenten

Wil je zorgen dat jouw bezoekers het meest halen uit het netwerken? Laat ze vooraf zelf kiezen naast wie ze aan tafel gaan zitten. 

Lees verder
makathon organiseren
Organisatie

Interview: makathons organiseren om oplossingen te vinden

Met makathons kun je mensen een bepaalde maatschappelijk probleem laten oplossen door creatieve ideeën. In dit interview vertelt Suze van PWN waarom ze dit organiseren.

Lees verder

Een reactie plaatsen