Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Ring als muis

Goodies gespot online: een ring als muis en glimmende taarten

25 februari 2019

Het is weer tijd voor ‘Goodies gespot online’. Deze keer kwamen we een ring als muis tegen waarmee je je computer kan bedienen. Ook zagen we bijzondere, glimmende taarten!

Dit is alweer de 12e blog in onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’. Hierin delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen worden voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop, te huur of gericht op de zakelijke markt. Maar we vinden toch het vermelden waard. 

Presenteren met een ring

Voor presentaties heb je handige pointers, zodat je niet met een onhandige muis hoeft te etteren. Maar sta je bijvoorbeeld met een beeldscherm op een beurs, dan is deze ring ideaal! Een touchpad werkt op zich prima, maar is niet altijd even snel als je veel moet scrollen, iets wilt tekenen en over het hele scherm heen wilt bewegen. Dat gaat eenvoudiger met een muis. Maar een muis ligt op een beurs nogal snel in de weg. Er liggen flyers, kopjes koffie en niet iedereen heeft een gigantische stand met een grote tafel. Soms moet je het doen met een klein statafeltje. Dan is deze Padrone Ring een uitkomst! Ook hiermee heb je  ruimte op de tafel nodig. Het voordeel is dat als je niets laat zien op het scherm, de ring geen ruimte in beslag neemt op tafel. Hieronder zie je hoe eenvoudig het werkt.

Glimmende taarten

Laatst hoorde ik van een eventstylist dat glimmende ballonnen helemaal in zijn. Ballonnen die lijken of het glas is. Zoek je er een bijpassende taart bij, dan is dit iets voor jou! Dit is toch bijzonder? Echt een pareltje! De taarten hebben ze ook in hartvorm en vierkant. Met de meest bijzondere patronen. Ik heb ook een foto gezien van een taart die heel sjiek gedecoreerd is. Wauw! Je moet wel in de buurt van zijn van Amsterdam om het op te halen. Ze leveren wel in de omgeving.

Glimmende taart

Jouw logo op social media-posts

Last, but not least: de Brandit-app. Een app waarmee je kunt zorgen dat jouw bezoekers die foto’s en video’s delen van het evenement jouw (event)logo gebruiken. Gaaf! Ik vond dit zo tof, dat ik spontaan besloot een aparte blog aan te wijden.

Brandit App voorbeeld

Heb jij nog een toffe goodie gespot? Laat het ons weten!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Brightbox laadt mobieltjes op tijdens evenementen

Als je een hele dag op een evenement rondloopt, dan houdt de batterij van je mobieltje het waarschijnlijk niet uit. Gelukkig is er BrightBox! 

Lees verder
pop-up borrel

Een pop-up borrel kan altijd en overal

Organiseer je een borrel en wil je iets bijzonders neerzetten? Dat kan heel eenvoudig zijn. Wat dacht je van een pop-up borrel?

Lees verder

Tactify: eenvoudig mobiele marketingacties opzetten

Met de handige software van Tactify kun je eenvoudig persoonsgerichte marketingacties opzetten. Ideaal om je eventbezoeker in beweging te krijgen! 

Lees verder

Plaats een reactie