Robot act huren

Deze robot ontvangt jouw bezoekers

4 december 2019

Staat jouw evenement in het teken van technische innovaties? Hoe leuk is het om dan een robot jouw bezoekers te ontvangen?

Robots zijn fascinerend. Ik vond het dan ook heel gaaf dat ik kennis mocht maken met Nao de robot. Een kleine schattige robot die leuke dingen kan doen. Nog toffer was Pepper die ik een jaar later ontmoette. Een stuk groter en daardoor maakt het meer indruk. Hoe tof de techniek ook, het staat nog redelijk in de kinderschoenen. Op een afstandje moet iemand Pepper besturen. Hoewel je dat achter de schermen kan doen, kan er soms wat vertraging zitten in de interactie.

Robot act als alternatief

Wil jij graag toch een robot inzetten op je evenement? Dan zou je een robot act kunnen inzetten. Hier zit een persoon in een robot pak. Hij beweegt zich al rollend voort en maakt natuurlijk typsiche robotbewegingen. Uiteraard heeft hij ook een echte robotstem. Ik heb hem gezien op EventSummit afgelopen editie en het ziet er best goed uit.

Robot act op EventSummit 2019

Zet de robot bijvoorbeeld in om de gasten te ontvangen, de weg te wijzen of gewoon om mensen te entertainen. Je kunt de robot laten customizen in andere kleuren en eventueel met logo’s. Op de foto zie je dat hij een schermpje heeft waar je video’s op kan laten zien of muziek kan draaien. Uiteraard met wat lichteffecten door de LED-lampjes, om het compleet te maken.

Ben je op zoek naar technische producten om jouw evenement compleet te maken? Kijk dan eens in dit overzicht.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Laat het publiek bepalen hoelang een spreker op het podium staat

Wat doe je als een spreker totaal niet aansluit bij het publiek of juist wel en ze graag meer willen horen? Laat het publiek zelf bepalen hoeveel spreektijd iemand krijgt!

Lees verder
mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Een mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Onze mobieltjes hebben het maar zwaar te verduren. Op evenementen wordt het er vaak ook niet beter op. In deze mobiele huisjes kunnen ze even opladen.

Lees verder
Algenbar

Future Food: de Algenbar

Weleens gezien, een Algenbar? Potjes met ‘iets groens’ erin, plastic buisjes en interactie met bezoekers. Voor jouw medewerking krijg je een algenshotje of een algensmoothie bij de Algenbar. 

Lees verder

Plaats een reactie