Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Pixel rugzak

Goodies gespot online: een rugzak met pixels, platte wijnflessen

29 oktober 2018

We hebben weer wat bijzondere goodies gespot online. Een rugzak met pixels waarmee je kan communiceren met de mensen achter je, platte wijnflessen (handig voor de post!) en een printer voor muren.

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen zijn voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop of te huur, maar we vinden het vermelden waard.

Rugzak met pixels

Ken je de t-shirts met LED-lichtjes die reageren op muziek? Er zijn nu rugzakken die ook LED-verlichting hebben, waarmee je plaatjes en animaties kan laten zien. Maar het kan nog toffer dan dat: je kunt er namelijk ook spelletjes op spelen zoals Tetris of zelf iets laten programmeren. Het deed me denken aan die rugzakken voor fietsers, waarmee je met pijltjes kan aangeven dat je links of rechts afslaat.

Je kunt de rugzakken dus ook inzetten voor medewerkers op een evenement die een boodschap overbrengen of de route aangeven. Het werkt eenvoudig via een app op je mobiel, dus je kan de afbeelding of animatie zo vaak aanpassen als je wilt!

Pixel rugzak

Platte wijnflessen

Het idee is niet helemaal nieuw. Na brievenbusbloemen en flessenpost is dit best een logische opvolger: platte wijnflessen. Zo kun je het eenvoudig opsturen per post. Dat we dit nog niet eerder zijn tegengekomen! Je kunt het gebruiken als opvallende uitnodiging of als bedankje na het evenement. Ze zijn te bestellen bij de Bijenkorf.

Platte wijnfles sturen met de post

Printen op een muur

We schreven eerder eens over de printerpistool. Aan de bezoekersaantallen te zien was dat een item wat erg in de smaak viel. Als jullie dan toch zo enthousiast zijn, ben ik benieuwd wat je hiervan vindt. Een printer voor muren. Ik kan me voorstellen dat je daar niet zomaar mee aan kan komen bij een eventlocatie, maar als locatie zelf is het wel een mooie service voor je boekers. Je kunt bepaalde plekken op de locatie gebruiken om de ruimte qua sfeer of branding beter aan te laten sluiten bij het evenement. Voor beursorganisatoren kan dit ook interessant zijn. Voor eventplanners is het een handig middel om panelen mee te bedrukken. Deze panelen kun je relatief eenvoudig vervoeren en neerzetten waar je maar wilt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Handige hakken voor elegante eventmanagers

Dit is een handige uitvinding voor eventmanagers. Je loopt op lage schoenen tijdens het opbouwen van je evenement en je klikt je hakken eronder wanneer je bezoekers er zijn.

Lees verder
Zwevend vergaderen

Zwevend vergaderen in het bos

Effectief vergaderen doe je op een inspirerende plek. Als je echt iets bijzonders wilt doen, ga je met je team Skogsfloaten. Oftewel: zwevend vergaderen in het bos.

Lees verder

Mooi cadeau voor sprekers: houten horloge met gravering

Op zoek naar een mooi cadeau voor de spreker(s) van je evenement? Wat dacht je van een houten horloge? Je kunt je eigen tekst laten graveren.

Lees verder

Plaats een reactie