Pixel rugzak

Goodies gespot online: een rugzak met pixels, platte wijnflessen

29 oktober 2018

We hebben weer wat bijzondere goodies gespot online. Een rugzak met pixels waarmee je kan communiceren met de mensen achter je, platte wijnflessen (handig voor de post!) en een printer voor muren.

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen zijn voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop of te huur, maar we vinden het vermelden waard.

Rugzak met pixels

Ken je de t-shirts met LED-lichtjes die reageren op muziek? Er zijn nu rugzakken die ook LED-verlichting hebben, waarmee je plaatjes en animaties kan laten zien. Maar het kan nog toffer dan dat: je kunt er namelijk ook spelletjes op spelen zoals Tetris of zelf iets laten programmeren. Het deed me denken aan die rugzakken voor fietsers, waarmee je met pijltjes kan aangeven dat je links of rechts afslaat.

Je kunt de rugzakken dus ook inzetten voor medewerkers op een evenement die een boodschap overbrengen of de route aangeven. Het werkt eenvoudig via een app op je mobiel, dus je kan de afbeelding of animatie zo vaak aanpassen als je wilt!

Pixel rugzak

 

Platte wijnflessen

Het idee is niet helemaal nieuw. Na brievenbusbloemen en flessenpost is dit best een logische opvolger: platte wijnflessen. Zo kun je het eenvoudig opsturen per post. Dat we dit nog niet eerder zijn tegengekomen! Je kunt het gebruiken als opvallende uitnodiging of als bedankje na het evenement.

Platte wijnflessen

Printen op een muur

We schreven eerder eens over de printerpistool. Aan de bezoekersaantallen te zien was dat een item wat erg in de smaak viel. Als jullie dan toch zo enthousiast zijn, ben ik benieuwd wat je hiervan vindt. Een printer voor muren. Ik kan me voorstellen dat je daar niet zomaar mee aan kan komen bij een eventlocatie, maar als locatie zelf is het wel een mooie service voor je boekers. Je kunt bepaalde plekken op de locatie gebruiken om de ruimte qua sfeer of branding beter aan te laten sluiten bij het evenement. Voor beursorganisatoren kan dit ook interessant zijn. Voor eventplanners is het een handig middel om panelen mee te bedrukken. Deze panelen kun je relatief eenvoudig vervoeren en neerzetten waar je maar wilt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Opblaasbare kerk
Gadgets & Producten

Een zomers evenement? Huur een opblaasbare kerk

Organiseer je een buitenevenement en wil je wat anders dan een gewone partytent? Wat dacht je van een opblaaskerk? 

Lees verder
adventskalender
Organisatie

Aftellen voor je evenement met adventskalenders

Adventskalenders zijn weer helemaal terug. Ze zijn niet alleen leuk om af te tellen voor kerst. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor jouw evenement.

Lees verder
Gadgets & Producten

3 Toffe alternatieven voor het fotohokje

Fotohokjes; we vinden het nog steeds leuk om gekke foto’s te maken. Er verschijnen dan ook steeds meer variaties. Kijk eens naar deze 3 alternatieven voor het fotohokje. 

Lees verder

Een reactie plaatsen