Inschuifbare meubels

Ruimte besparen met inschuifbare meubels

16 juli 2019

Meubels nemen veel ruimte in. Maar de designmeubels van Modubilo niet. De platte onderdelen schuif je zo in elkaar tot tafels en stoelen.

Laatst schreef ik over de leuke kartonnen meubels die je eenvoudig in elkaar schuift. Als dat concept je bevalt, maar je iets sjiekers wilt, dan is dit misschien wat voor jou.

Mobiel en modulair

De meubels van Modubilo bestaan uit allemaal platte onderdelen. Je schuift ze in elkaar en je hebt krukjes en tafels in allerlei maten. Door het slimme ontwerp kun je ze dus plat vervoeren opslaan zonder dat het teveel ruimte inneemt. Ze zijn mobiel en modulair en dat verklaart gelijk de bedrijfsnaam ­čÖé

Als je het eenmalig wilt gebruiken, dan huur je het materiaal gewoon. Je krijgt de spullen dan geleverd op locatie in een handige kar en ze zetten het dan ook nog voor je in elkaar. Om de meubels een extra mooie uitstraling te geven, kun als tafelblad bijvoorbeeld kiezen voor een glasplaat of glanzend hout.

Meubels plat vervoeren

Ik vind het een mooi concept. Zoek je meer inspiratie voor meubels? Kijk dan eens naar deze 2D stoelen die 3D worden als je ze uitklapt of de meubels van hout.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Groen evenement

5 Idee├źn voor een groen evenement

Organiseer je een evenement met het thema natuur of groen? Wij hebben een aantal idee├źn voor je verzameld rondom gras en groen!

Lees verder
mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Een mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Onze mobieltjes hebben het maar zwaar te verduren. Op evenementen wordt het er vaak ook niet beter op. In deze mobiele huisjes kunnen ze even opladen.

Lees verder
KLIK badges

KLIK is een nieuwe wearable met veel handige features

KLIK is een handige wearable waarmee bezoekers eenvoudig kunnen netwerken, hun programma kunnen samenstellen en informatie kunnen ontvangen.

Lees verder

Plaats een reactie