Inschuifbare meubels

Ruimte besparen met inschuifbare meubels

16 juli 2019

Meubels nemen veel ruimte in. Maar de designmeubels van Modubilo niet. De platte onderdelen schuif je zo in elkaar tot tafels en stoelen.

Laatst schreef ik over de leuke kartonnen meubels die je eenvoudig in elkaar schuift. Als dat concept je bevalt, maar je iets sjiekers wilt, dan is dit misschien wat voor jou.

Mobiel en modulair

De meubels van Modubilo bestaan uit allemaal platte onderdelen. Je schuift ze in elkaar en je hebt krukjes en tafels in allerlei maten. Door het slimme ontwerp kun je ze dus plat vervoeren opslaan zonder dat het teveel ruimte inneemt. Ze zijn mobiel en modulair en dat verklaart gelijk de bedrijfsnaam 🙂

Als je het eenmalig wilt gebruiken, dan huur je het materiaal gewoon. Je krijgt de spullen dan geleverd op locatie in een handige kar en ze zetten het dan ook nog voor je in elkaar. Om de meubels een extra mooie uitstraling te geven, kun als tafelblad bijvoorbeeld kiezen voor een glasplaat of glanzend hout.

Meubels plat vervoeren

Ik vind het een mooi concept. Zoek je meer inspiratie voor meubels? Kijk dan eens naar deze 2D stoelen die 3D worden als je ze uitklapt of de meubels van hout.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Festival Jij&IK

Vlog: Goodies spotten bij Festival JIJ&IK

Bij Festival JIJ&IK kon iedereen meedoen, ook mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Een mooi initiatief en met bijzondere goodies!

Lees verder
Vloer stand

Modulaire vloer verstopt kabels en snoeren

Vind jij het ook zo lelijk als je er kabels op de vloer in je stand liggen? Met deze handige vloer werk je het netjes weg. De vloer is ook nog leverbaar met een fotoprint.

Lees verder
Mobiele silent disco

Ken jij de mobiele silent disco al? Handig voor rondleidingen!

Silent disco is bekend, maar ken je de mobiele versie daarvan al? Ideaal voor een uitje in het centrum of tijdens rondleidingen.

Lees verder

Een reactie plaatsen