Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

Salontafeltjes in retrostijl

29 november 2016

Heb jij een evenement dat in het tekenstaat van het verleden? Ik vond een paar toffe salontafeltjes dat je je doet herinneren aan de jaren 80.

Nintendo-controller

Dit is een tafeltje in de stijl van een Nintendo-controller. En het leuke is; hij werkt ook nog!

Salontafel gamecontroller

Casettebandjes

Weet je nog, je stapels cassettebandjes, die je zelf in elkaar mixte en met je pen terugspoelde? Als je een retro-evenement organiseert, dan mag deze salontafel eigenlijk niet ontbreken!

casettebandje-tafel

Floppy disk

Ook floppy’s vormen ook een goede basis voor een salontafeltje. Het leuke van deze versie is dat het schuifje werkt en je daaronder spulletjes kwijt kunt.

floppy-tafel

Bovenstaande tafels zijn niet goedkoop of niet te bestellen. Als je weinig budget hebt en toch graag zo’n retro-salontafeltje wilt, vraag dan eens aan een rekwisietenbedrijf of standbouwers wat ze voor je kunnen betekenen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Rustig plekje op een druk evenement

Evenementen vind ik erg leuk, inspirerend en je ontmoet veel mensen. Maar het is wel fijn als je je soms even kunt terugtrekken of rustig met iemand een babbeltje kan maken. Met de TreeHouse kan dat! 

Lees verder
Prentje Momentje als leuke weggever

Een bijzonder moment verdient een prent

Prentje Momentje is een mobiele loket waar je bezoekers een illustratie kunnen krijgen. Een leuke herinnering aan de dag!

Lees verder
jaren 20 bar

Ga even terug in de tijd, midden op de beursvloer

Een beurs kan nogal overweldigend en druk zijn. Hoe fijn is het als je je dan even kan terugtrekken in een totaal andere wereld. Zoals een jaren 20 bar?

Lees verder

Plaats een reactie