SeatServe: laat bezoekers bestellingen doen met hun mobieltje

17 maart 2016

Eten en drinken bestellen vanaf je stoel tijdens een voorstelling, dat kan met de app SeatServe. Je hoeft niet meer in de rij te staan dus! 

Als je ergens niet vrolijk van wordt, dan is het wel om ergens lang in de rij te gaan staan. Gelukkig is er al een oplossing bedacht om de rijen flink te verkorten bij de garderobe.

Bestellen vanaf je stoel

Met SeatServe hoef je niet meer in de rij te staan om eten of drinken te bestellen en een voorstelling, optreden of presentatie te missen. Jouw bezoekers bestellen hun hapjes en drankjes gewoon vanaf de stoel, met hun eigen mobieltje. De bestelling wordt vervolgens naar je stoel gebracht door het personeel.

Dat scheelt niet alleen qua rij en frustraties, maar je bezoekers kunnen gewoon 100% genieten van hetgeen wat op het podium gebeurt.

Mensen die weleens naar Amsterdam Arena gaan, hebben het misschien al zelf kunnen uitproberen. Amsterdam Arena en SeatServe werken sinds een jaar samen.

seatserve_amsterdamarena

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bewegwijzering evenementen
Organisatie

Geef meer aandacht aan de bewegwijzering

De bewegwijzering is een onderdeel dat je evenement kan maken of kraken. Irriteer je bezoekers niet door ze te laten zoeken, maar zorg dat ze eenvoudig de weg kunnen vinden.

Lees verder
Gadgets & Producten

Airscreen: een opblaasbaar scherm voor een buitenbioscoop

Wil je een buiten een film laten zien? De Airscreen maakt het eenvoudig. Het is snel opgezet en is bestand tegen regen en wind.

Lees verder
Gadgets & Producten

SurveyAnyPlace: feedback en data verzamelen op een leuke manier

Worden jouw evaluatieformulieren amper ingevuld? Met SurveyAnyPlace trigger je jouw gasten om op een snelle en leuke manier hun feedback achter te laten. Gewoon tijdens je evenement en in je eigen event-app.

Lees verder

Een reactie plaatsen