SeatServe: laat bezoekers bestellingen doen met hun mobieltje

17 maart 2016

Eten en drinken bestellen vanaf je stoel tijdens een voorstelling, dat kan met de app SeatServe. Je hoeft niet meer in de rij te staan dus! 

Als je ergens niet vrolijk van wordt, dan is het wel om ergens lang in de rij te gaan staan. Gelukkig is er al een oplossing bedacht om de rijen flink te verkorten bij de garderobe.

Bestellen vanaf je stoel

Met SeatServe hoef je niet meer in de rij te staan om eten of drinken te bestellen en een voorstelling, optreden of presentatie te missen. Jouw bezoekers bestellen hun hapjes en drankjes gewoon vanaf de stoel, met hun eigen mobieltje. De bestelling wordt vervolgens naar je stoel gebracht door het personeel.

Dat scheelt niet alleen qua rij en frustraties, maar je bezoekers kunnen gewoon 100% genieten van hetgeen wat op het podium gebeurt.

Mensen die weleens naar Amsterdam Arena gaan, hebben het misschien al zelf kunnen uitproberen. Amsterdam Arena en SeatServe werken sinds een jaar samen.

seatserve_amsterdamarena

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Fototheater

Geen fotohokje maar een fototheater

Combineer verkleedkleding met een fotohokje en je hebt een fototheater. Het kost wat meer tijd, maar dan heb je iets wat je niet snel meer vergeet.

Lees verder

3 Leuke mobiele DJ booths

Geen feest zonder DJ en ook op borrels is muziek een goede sfeermaker. Een cd’tje opzetten kan, maar een DJ booth inhuren maakt het feest helemaal af. In deze blog deel ik 3 opvallende DJ booths.

Lees verder

Een strandfeest zonder stress over het weer

Als je een keer behoefte hebt aan een strandlocatie, maar niet afhankelijk wilt zijn van het wisselvallige weer, kijk dan eens naar Strand Binnen.

Lees verder

Een reactie plaatsen