FlapIt stimuleert social media interactie

29 november 2017

Dit apparaatje is een handige teller voor social media interacties. Zet dit op je stand of evenement om mensen te stimuleren ook online de interactie met jou aan te gaan.

Teller voor social media interacties

Het is zo eenvoudig als het eruit ziet: je zet bijvoorbeeld de FlapIt op je stand om te laten zien hoeveel Facebook-volgers je hebt. Als er iemand op de stand ter plekke je volgt, dan zie je de teller binnen enkele seconden verspringen.

Wat kun je ermee?

Je kunt er dus bijvoorbeeld het aantal volgers laten zien. Zelf vind ik het aantal volgers niet het meest interessante om te weten of te communiceren. Maar je kan er wel een slimme actie aankoppelen. Zomaar een ideetje: stimuleer mensen om je te volgen omdat je bij een bepaald aantal volgers aan het eind van de dag leuke cadeautjes weggeeft of verloot. Na het evenement moet je wel zorgen dat je vervolgens nuttige en goede content deelt op je pagina. Je wil natuurlijk voorkomen dat je nieuwe volgers je direct weer ontvolgen.

Naast het aantal volgers, kun je ook check-ins bijhouden. Dat is al een stuk interessanter en nuttig voor je naamsbekendheid. Stimuleer bezoekers zich in te checken via Swarm (eventueel met een weggever of een korting). Het voordeel hiervan is dat je tijdens het evenement een social media buzz veroorzaakt. Goed voor je naamsbekendheid!

Je kunt de FlapIt aanschaffen via flapit.com. Gebruik je het liever eenmalig, dan kun je het ook huren. Het is nog niet zichtbaar op de site, maar je kunt hiervoor terecht bij wunderbar.live.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Dromoscopen

Dromoscopen: even naar een andere wereld

De Dromoscoop is soort kijkdoos op poten waar je je hoofd in kan steken. Het wekt nieuwsgierigheid op bij jouw bezoekers en brengt ze heel even in een andere wereld.

Lees verder
Feedback wall TryLikes

TryLikes: een feedback wall voor evenementen

Misschien heb je het weleens zien staan in een winkel: een display met smileys om aan te geven hoe aangenaam je het winkelen vond. Je kunt dit principe ook inzetten op je evenement om feedback te vragen.

Lees verder
LED kubussen

Stapelbare kubussen met LED-verlichting

Wil je een echte eyecatcher op je evenement? De mogelijkheden van lLED kubussen zijn eindeloos. Bedenk je eigen creatie, afgestemd op jouw evenement.

Lees verder

Een reactie plaatsen