FlapIt stimuleert social media interactie

29 november 2017

Dit apparaatje is een handige teller voor social media interacties. Zet dit op je stand of evenement om mensen te stimuleren ook online de interactie met jou aan te gaan.

Teller voor social media interacties

Het is zo eenvoudig als het eruit ziet: je zet bijvoorbeeld de FlapIt op je stand om te laten zien hoeveel Facebook-volgers je hebt. Als er iemand op de stand ter plekke je volgt, dan zie je de teller binnen enkele seconden verspringen.

Wat kun je ermee?

Je kunt er dus bijvoorbeeld het aantal volgers laten zien. Zelf vind ik het aantal volgers niet het meest interessante om te weten of te communiceren. Maar je kan er wel een slimme actie aankoppelen. Zomaar een ideetje: stimuleer mensen om je te volgen omdat je bij een bepaald aantal volgers aan het eind van de dag leuke cadeautjes weggeeft of verloot. Na het evenement moet je wel zorgen dat je vervolgens nuttige en goede content deelt op je pagina. Je wil natuurlijk voorkomen dat je nieuwe volgers je direct weer ontvolgen.

Naast het aantal volgers, kun je ook check-ins bijhouden. Dat is al een stuk interessanter en nuttig voor je naamsbekendheid. Stimuleer bezoekers zich in te checken via Swarm (eventueel met een weggever of een korting). Het voordeel hiervan is dat je tijdens het evenement een social media buzz veroorzaakt. Goed voor je naamsbekendheid!

Je kunt de FlapIt aanschaffen via flapit.com. Gebruik je het liever eenmalig, dan kun je het ook huren. Het is nog niet zichtbaar op de site, maar je kunt hiervoor terecht bij wunderbar.live.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Festivak komt eraan en dit zijn de highlights

Op 25 en 26 november kun je inspiratie opdoen bij Festivak in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema dit jaar is Technologie & Beleving. Alvast twee highlights van wat je kunt verwachten.

Lees verder
champagnetoren

3 Uitnodigende champagne concepten

Champagne, één van de meest populaire welkomstdrankjes bij evenementen. De presentatie op plateaus kennen we nu wel. Tegenwoordig zijn er een aantal opvallende concepten op de markt.

Lees verder

4 Leuke workshops voor evenementen of teambuilding

Samen iets ervaren of creëren verbindt. Met een workshop kun je dat faciliteren en ook nog eens zorgen voor een leuke afwisseling van een beurs- of congresdag. Wij kwamen 4 leuke workshops tegen die je op je evenement kunt inzetten.

Lees verder

Een reactie plaatsen