Interactieve voetbalmuur

Spellen spelen met interactieve voetbalmuur

23 september 2019

Deze interactieve voetbalmuur kwam ik onlangs tegen bij een eventlocatie. Ik ging even zoeken en zag dat het ook te huur is voor evenementen. Je kunt er allerlei spellen mee spelen.

Digitaal scorebord

Via X-perience Events kun je de muur huren. Yalp Sutu heet het. De muur met 16 vlakken en led-lichten is een enorme eyecatcher. Het trok in ieder geval direct m’n aandacht en dat terwijl ik niets met voetbal heb. Je wilt weten wat het is, je ziet iets met scores en je wilt natuurlijk gelijk even weten hoe goed je het zelf doet.

Spellen

Tijdens het 24Carlton Experience, waar ik deze muur tegenkwam, moesten deelnemers in twee teams om de beurt zo hard mogelijk de bal tegen de muur trappen. Het was onderdeel van 4 andere spelen en de bedoeling was om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Tijdens dit spel probeerde iedereen natuurlijk ook z’n persoonlijke score te verbeteren.

Er zijn in totaal 10 spelvarianten die je kunt spelen. Zo is er een spel waarbij je met een tegenstander in twee minuten moet proberen elk vakje te raken. Deze verandert dan van kleur. Of dat je precies hetzelfde vak moet raken als jouw tegenstander. Ook is er Shape Sutu. Er staat een vorm op het scherm en je moet tegen de juiste vlakken schieten om de vorm weg te krijgen.

Voebalmuur digitaal

Organiseer je een evenement met meer sportactiviteiten, kijk dan ook eens naar onze andere blogs over sportieve goodies.

Foto: Bianca de Wit

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Duurzame discocontainer met energieopwekkende vloer

Ken je de energieopwekkende vloer nog? Het bedrijf hierachter, Energy Floors heeft nu ook een duurzame discocontainer gemaakt. 

Lees verder

Geef je eventbezoekers een selfie-poppetje

Selfies, maak plaats voor Shapies! Met het nieuwe bedrijf Momentize geef je je bezoekers een mini-versie van zichzelf. Een give away die ze waarschijnlijk lang zullen bewaren. 

Lees verder
Cover Tray

Cover-Tray: een draagtray voor drankjes met handige deksel

Op het eerste gezicht denk je misschien: handig! Een draagtray voor drankjes, die je kunt bedrukken. Maar deze Cover-Tray heeft meer voordelen.

Lees verder

Een reactie plaatsen