Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Chairwave stoelen

Stoelen van Chairwave stimuleren een praatje

23 augustus 2019

Mensen die elkaar niet kennen, gaan niet zomaar naast elkaar zitten. Met de Chairwave moet dat wel. Alleen de stoelen naast een persoon zijn uitgeklapt. Zo stimuleer je een gesprekje tussen twee onbekenden.

Chairwave

Bij Omroep Flevoland kwamen we een bijzondere uitvinding tegen, de Chairwave van ontwerpstudio Vouw. Een rijtje stoelen die mensen dwingt naast elkaar te gaan zitten. Als de eerste persoon plaats neemt, bijvoorbeeld in het midden, dan kan de volgende alleen op stoelen links of rechts van hem gaan zetten. In de video hieronder zie je hoe het werkt.

Soms hebben mensen een duwtje nodig

Het is nog niet te bestellen of te huur, maar ik vind het concept mooi. Mensen gaan automatisch vaak zo ver mogelijk zitten van iemand die al op een stoel of bankje zit. Let maar eens op bij bushaltes of kantines. Als netwerken op een evenement een belangrijk onderdeel is, kun je mensen met een idee als dit stimuleren een praatje te laten maken.

Een ander idee om gesprekken te stimuleren is het bankje met een No WiFi zone. Of dit bankje dat uit twee losse delen staat en inschuift tot één bank zodra er mensen op zitten.

Wil jij binnenkort zoiets inzetten en ken je niemand die met je mee kan denken hierover? Stuur me een berichtje, dan kijk ik wie in m’n netwerk je erbij kan helpen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Duurzame discocontainer met energieopwekkende vloer

Ken je de energieopwekkende vloer nog? Het bedrijf hierachter, Energy Floors heeft nu ook een duurzame discocontainer gemaakt. 

Lees verder
Copywriting voor evenementen

Copywriting tips voor evenementen

Copywriting (commercieel schrijven) is van groot belang bij evenementen. Hoe zorg je dat mensen zich aanmelden? Ik volgde een workshop en deel de belangrijkste tips.

Lees verder
Locaties Utrecht Centrum

Vlog: locaties spotten in het centrum van Utrecht

Wij mochten mee met de 10e editie van de Locatietour. In het centrum van Utrecht bezochten we 7 bijzondere eventlocaties.

Lees verder

Plaats een reactie