Tactify: eenvoudig mobiele marketingacties opzetten

29 december 2016

Met de handige software van Tactify kun je eenvoudig persoonsgerichte marketingacties opzetten. Ideaal om je eventbezoeker in beweging te krijgen! 

Eenvoudig mobiele content delen

Met Tactify kun je als bedrijf, merk of evenement eenvoudig informatie uitwisselen met eventbezoekers via een app. Via de app kunnen bezoekers eenvoudig links en filmpjes ontvangen of zelfs persoonsgerichte marketing. 

Om het gebruik te activeren kun je Tapcards inzetten. Het lijkt op een visitekaartje. Deze kun je zelf personaliseren en voorzien van uitstraling van het evenement. Op de Tapcards plaats je bijvoorbeeld een actie, kortingscode of andere call-to-action. Dankzij technologiën als beacons, NFC en QR-code technologie werkt het met vrijwel elke smartphone of tablet.

Gegevens verzamelen

Een bijkomend voordeel is dat het je als organisator van een evenement zeer gedetailleerde gegevens over het gedrag van de deelnemer kan verzamelen. Je krijgt toegang tot een online dashboard om de interactie te meten. Zo zie je welke acties het meest effectief zijn geweest. Dus naast het verbinden van bedrijven of merken aan bezoekers kunnen ze het ook analyseren.

Voor meer informatie op tactify.com.

Via eventbranche.nl

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Getekend Verslag
Entertainment

Leg je evenement vast met een illustrator

Organiseer je een evenement waar veel ideeën en discussie naar boven komt? Laat het vastleggen door een illustrator. Zo kan iedereen de notities achteraf teruglezen. Bovendien blijven deze illustraties veel beter hangen dan een saaie lijst met bulletpoints.

Lees verder
Online survey mobiel
Organisatie

Wat kunnen wij verbeteren aan onze content?

Hoewel we vaak enthousiaste reacties krijgen op onze site en de blogs, horen we het natuurlijk graag wat we nog kunnen verbeteren. Wil jij alsjeblieft een korte vragenlijst invullen?

Lees verder
Eten & Drinken

Future Food doolhof, de beslisboom die leidt het hapje van jouw toekomst

Een beslisboom waar je bezoekers van je evenement antwoord geven op toekomstgerichte vragen met de uitkomst: het passende hapje van jouw toekomst. 

Lees verder

Een reactie plaatsen