Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Tafeltennistafel huren

Tafeltennistafel huren? Deze tafels zijn net even anders

6 november 2019

Op zoek naar een leuk spelletje om te huren? Met deze mooie en bijzondere tafeltennistafels geef je bezoekers een flinke uitdaging!

Je wilt op je evenement iets leuks neerzetten om je bezoekers uit te dagen voor een spelletje, in beweging te krijgen of om ze met elkaar in contact te brengen. Je kunt bijvoorbeeld een tafelvoetbal inzetten, Turbodansen, maar ook gewoon een ouderwets potje tafeltennis. Deze tafels kun je gewoon huren en ze zijn er ook in een nieuw jasje!

Knalkleuren, ronde versies en ultrasmalle

De tafeltennistafels van Pop-up Ping Pong zijn geweldig. Ze zijn er in de gebruikelijke kleuren groen en blauw, maar ook in knalkleuren zoals oranje en roze. Een eyecatcher dus!

Zoals je in de foto hierboven al kan zien, zijn ze ook in aparte varianten. Dat zorgt voor een extra uitdaging. Zo hebben ze een ronde versie. Ideaal als je met een groepje wilt spelen.

Er is ook een Tripong. De naam zegt het al: dit is voor 3 personen. En als er toch even geen derde persoon is om mee te spelen, dan kantel je een gedeelte van de tafel omhoog, zoals op de foto. Je speelt dan via de muur naar elkaar.

Pop-up Ping Pong

Er is ook een hele smalle versie. Superlastig, want je moet dus heel goed mikken. Dit is voor de doorgewinterde tafeltennissers. Dan hebben ook zij een uitdaging.

Wil je je evenement helemaal in het thema van tafeltennis, kijk dan eens bij de PingPong Club in Utrecht. Daar ben ik weleens geweest tijdens een Locatietour en was een van m’n favoriete locaties. Heel kleurrijk en creatief. Het is niet voor mensen die van zakelijk en degelijk houden 😉

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Suikerspin: het roze goud, voor jong en oud!

Suikerspin, een zoete lekkernij voor jong en oud. Combineer het in kleurrijke creaties en je krijgt een suikerspin act die de show steelt. 

Lees verder
water met wijnsmaak

Innovatie gespot: water met wijnsmaak

Deze maand in innovatie gespot: water met wijnsmaak, bezoekers zelf bier laten tappen en een toren van glas wat energie op wekt.

Lees verder

Deze tool maakt vertalen eenvoudig en goedkoop

Organiseer je een meertalig congres? WebTalk is een slimme oplossing voor online en live evenementen met internationale bezoekers.

Lees verder

Plaats een reactie