Tafeltennistafel huren

Tafeltennistafel huren? Deze tafels zijn net even anders

6 november 2019

Op zoek naar een leuk spelletje om te huren? Met deze mooie en bijzondere tafeltennistafels geef je bezoekers een flinke uitdaging!

Je wilt op je evenement iets leuks neerzetten om je bezoekers uit te dagen voor een spelletje, in beweging te krijgen of om ze met elkaar in contact te brengen. Je kunt bijvoorbeeld een tafelvoetbal inzetten, Turbodansen, maar ook gewoon een ouderwets potje tafeltennis. Deze tafels kun je gewoon huren en ze zijn er ook in een nieuw jasje!

Knalkleuren, ronde versies en ultrasmalle

De tafeltennistafels van Pop-up Ping Pong zijn geweldig. Ze zijn er in de gebruikelijke kleuren groen en blauw, maar ook in knalkleuren zoals oranje en roze. Een eyecatcher dus!

Zoals je in de foto hierboven al kan zien, zijn ze ook in aparte varianten. Dat zorgt voor een extra uitdaging. Zo hebben ze een ronde versie. Ideaal als je met een groepje wilt spelen.

Er is ook een Tripong. De naam zegt het al: dit is voor 3 personen. En als er toch even geen derde persoon is om mee te spelen, dan kantel je een gedeelte van de tafel omhoog, zoals op de foto. Je speelt dan via de muur naar elkaar.

Pop-up Ping Pong

Er is ook een hele smalle versie. Superlastig, want je moet dus heel goed mikken. Dit is voor de doorgewinterde tafeltennissers. Dan hebben ook zij een uitdaging.

Wil je je evenement helemaal in het thema van tafeltennis, kijk dan eens bij de PingPong Club in Utrecht. Daar ben ik weleens geweest tijdens een Locatietour en was een van m’n favoriete locaties. Heel kleurrijk en creatief. Het is niet voor mensen die van zakelijk en degelijk houden 😉

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Kennismakingspellen voor evenementen

4 leuke manieren om kennis te maken

Wil je dat jouw bezoekers eerst even kennis met elkaar maken? In deze blog vind je 4 leuke kennismakingspellen voor je evenement.

Lees verder

Haal meer uit je evenement door live radio in te zetten

Leg je evenement vast met live radio en creëer een serie aan podcasts voor naderhand.

Lees verder
Foodtruckfestival

Organiseer je eigen foodtruckfestival met Rrrollend

Wil jij je eigen foodtruckfestival organiseren, maar zie je er als een berg tegenop? Laat het festival Rrrollend het dan gewoon voor jou op maat maken.

Lees verder

Plaats een reactie