Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Teddybeer microfoon

Nieuw: een teddybeer als microfoon

13 juli 2017

Deze schattige teddybeer kun je gebruiken als microfoon. Leuk om het publiek in te gooien tijdens een Q&A of om als spreker vast te houden op het podium.

We kennen de Catchbox al. Een vierkanten kussen met een ingebouwde microfoon die je het publiek in kan gooien. Nu is er een nieuwe variant!

Teddybeer Mic

Zie je het al voor je? Een spreker of dagvoorzitter met een teddybeer onder z’n arm? Of een publiek die de teddybeer naar elkaar overgooit om een vraag te stellen? Ik vind het echt een superleuk idee!

Dit schattige beertje heet Mic en is bedacht door FEESD. Zij bedenken wel vaker toffe concepten zoals de roze opblaaskerk, de Nachttent en de mobiele variant van silent disco.

Op welk evenement zet jij dit in?

Net zoals we vaker zeggen: het moet wel passen bij je evenement en de doelgroep. Bij een congres voor IT’ers of bouwvakkers is dit wellicht wat minder geschikt. Maar er zijn genoeg evenementen waar dit prima op aansluit. Bijvoorbeeld een congres over gezondheidszorg voor kinderen (en zorg dat Mic dan een doktersjasje aanheeft) of voor leraren in het basisonderwijs. Ook op festivals zal dit beertje erg geliefd zijn.

Je mag Mic 1 dag lenen!

Wil je de knuffelbeer microfoon eens uitproberen? FEESD leent Mic uit voor één evenement (1 dag). Het enige wat je hoeft te doen is uiterlijk 17 september 2017 hieronder een berichtje achter te laten (met het e-mailadres waar je op bereikbaar bent). Laat weten bij welk evenement je Mic wilt inzetten en waarom. Wij selecteren op 18 september de winnaar. Als je wint, heb je tot 31 december 2017 om Mic te lenen.

P.s. Als je hebt gewonnen, reageer dan binnen twee dagen op de mail, anders kiezen we een andere winnaar.

Kijk voor meer informatie op feesd.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Interview: ludieke marketing tijdens je evenement

In dit video interview deelt Frank Paats 3 leuke voorbeelden van guerrilla marketing tijdens een evenement.

Lees verder

Het wordt tijd voor meer vrouwelijke sprekers op congressen

Is het jou weleens opgevallen dat de meeste sprekers mannelijk zijn? En dat terwijl er zoveel vrouwelijke experts zijn. Bij ZijSpreekt vind je ze!

Lees verder

Verhalen vertellen met een tafel

Sony lanceerde in het voorjaar een nieuwe versie van een interactieve tafel. Daarmee bestuurt jouw bezoeker zelf de animatie op het scherm. Wat kun je ermee? 

Lees verder

8 gedachten over “Nieuw: een teddybeer als microfoon”

 1. Hey,

  het lijkt me echt geweldig om de beer een keer mee te mogen nemen! Als dagvoorzitter werk ik vaak met de Catchbox, en dit is een geweldige variant.
  Ik weet nog niet precies bij welk event hij zou passen, eerlijk gezegd … er is zo veel keuze 🙂
  Zullen we – als ik win – gewoon samen eens naar de lijst kijken en dan een keuze maken?
  Groet,

  Jan-Jaap
  Dagvoorzitter.nl

 2. Hoi Jan-Jaap,

  Leuk dat er zoveel plekken zijn waar je dit nog zou kunnen inzetten en ook al vaker de Catchbox gebruikt. Welk evenement je kiest laat ik helemaal aan jou (en Wessel van FEESD) over hoor! 🙂

  Groetjes,
  Samira

 3. Hoi Samira ?
  Wat gaaf ik zou de Beer in kunnen zetten bij de lunchmeeting die ik in het najaar/winter ga organiseren ook kan ik de Beer meenemen naar Europese Parlement waar we op 19 oktober een hele dag mee lopen in een programma waarvan ik samen met ben de organisatie regel. Eigenlijk zou het tof zijn de Beer te mogen houden wellicht dat ik deze voor meer gelegenheden kan inzetten ?

 4. Hoi Samira,

  Ik zou de beer ook graag in willen zetten bij een event dat ik maandelijks organiseer. Dit event heet Werkcafé Live en is speciaal voor werkzoekenden in Rotterdam en omgeving. Het is een gratis event, waarbij we workshops aanbieden die hen helpen in hun zoektocht. We openen de middag altijd plenair met een netwerkoefening, waarbij ik de deelnemers graag laat terugkoppelen. Dit vinden ze heel lastig (praten terwijl de hele groep meeluistert) en ik denk dat de beer juist de drempel wat kan verlagen.
  Hoe dan ook, de beer is geweldig (ik als fervent berenliefhebber kan niets anders zeggen natuurlijk).

  Groetjes Sandra

Plaats een reactie