Goodies gespot online: transformeer en creëer ruimte

16 juli 2018

Soms heb je alle ruimte op een locatie en soms is de ruimte beperkt. Of gebruik je een ruimte multifunctioneel. Daarom delen we dit keer items die je kunt transformeren. Lekker praktisch.

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen zijn voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd direct al te koop of te huur, maar we vinden het vermelden waard!

Van kast naar tafel

Deze kast kun je eenvoudig omtoveren naar een tafel en visa versa. Handig als je bijvoorbeeld maar 1 uurtje op een dag wat tafels nodig hebt. En daarbij ook nog eens weinig tijd hebt om de boel te verbouwen. Dan zet je het gedurende de dag het gewoon als kast neer en dat ene uurtje als tafel. Ik vind het handig.

Van fotolijst naar tafel

Wat met een kast kan, kan ook met een fotolijst. Simpel even een klaptafel uitklappen die dient als fotolijst als je hem niet gebruikt. In plaats van een foto kun je een mooie eventposter of leuke boodschap kwijt.

lijst tafel

Een flexibele beurswand

Ook een handig idee als je een bedrijf bent met producten en deze presenteert op beurzen en evenement. Sketchers maakte een muur met houten balkjes die je in of uit kan klappen. En zo op maat een soort plankje kan maken voor hun schoenen. Met dit idee bepaal je zelf de indeling van de wand en kun je elke keer voor een andere opstelling kiezen.

beurswand flexibel

Niet alles is eenvoudig te bestellen of erg prijzig. Maar wie weet inspireert het je en kun je samen met bijvoorbeeld een meubelmaker of standbouwer een vergelijkbaar concept verzinnen voor jouw evenement.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Kartonnen meubels

Cartoseat: recyclebare meubels

Wil je je eigen meubels inzetten op een eventlocatie? Wat dacht je van kartonnen meubels in je eigen bedrukking? Van krukjes tot statafels, het kan allemaal. En na gebruik, laat je het recyclen.

Lees verder
3D servetten

3D-servetten voor fingerfood

Ken je dat, tijdens het netwerken op een evenement komt een schaal met bittergarnituur langs. Altijd welkom, maar ook altijd vette vingers. Herkenbaar? Lees snel verder over Grippy’s.

Lees verder
Escape Room in de stad

Een escape room in de stad

Escape rooms hoeven niet alleen maar plaats te vinden in hokjes en kleine kamertjes. Ook een stad is een zeer geschikte plek om puzzels op te lossen!

Lees verder

Een reactie plaatsen