Goodies gespot online: transformeer en creëer ruimte

16 juli 2018

Soms heb je alle ruimte op een locatie en soms is de ruimte beperkt. Of gebruik je een ruimte multifunctioneel. Daarom delen we dit keer items die je kunt transformeren. Lekker praktisch.

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen zijn voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd direct al te koop of te huur, maar we vinden het vermelden waard!

Van kast naar tafel

Deze kast kun je eenvoudig omtoveren naar een tafel en visa versa. Handig als je bijvoorbeeld maar 1 uurtje op een dag wat tafels nodig hebt. En daarbij ook nog eens weinig tijd hebt om de boel te verbouwen. Dan zet je het gedurende de dag het gewoon als kast neer en dat ene uurtje als tafel. Ik vind het handig.

Van fotolijst naar tafel

Wat met een kast kan, kan ook met een fotolijst. Simpel even een klaptafel uitklappen die dient als fotolijst als je hem niet gebruikt. In plaats van een foto kun je een mooie eventposter of leuke boodschap kwijt.

lijst tafel

Een flexibele beurswand

Ook een handig idee als je een bedrijf bent met producten en deze presenteert op beurzen en evenement. Sketchers maakte een muur met houten balkjes die je in of uit kan klappen. En zo op maat een soort plankje kan maken voor hun schoenen. Met dit idee bepaal je zelf de indeling van de wand en kun je elke keer voor een andere opstelling kiezen.

beurswand flexibel

Niet alles is eenvoudig te bestellen of erg prijzig. Maar wie weet inspireert het je en kun je samen met bijvoorbeeld een meubelmaker of standbouwer een vergelijkbaar concept verzinnen voor jouw evenement.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Suikerspin: het roze goud, voor jong en oud!

Suikerspin, een zoete lekkernij voor jong en oud. Combineer het in kleurrijke creaties en je krijgt een suikerspin act die de show steelt. 

Lees verder

Hapjes op een bijzondere manier presenteren? Zo doe je dat!

Het eten op een evenement moet niet alleen goed smaken, de presentatie is ook belangrijk. Verras je bezoekers met deze bijzondere ideeën om hapjes te presenteren.

Lees verder
kleinste cafe

Het kleinste café ter wereld

Dit is waarschijnlijk het kleinste café ter wereld, maar wel heel erg gezellig. En je kunt het overal neerzetten!

Lees verder

Plaats een reactie