Trek de aandacht met deze eyecatchers van ijs

29 september 2015

Staat er een evenement op de planning waarbij je nog op zoek bent naar een eyecatchers van ijs? Dan zijn onderstaande items misschien wel leuk om in te zetten! 

Maak tapas van ijs in de IceFondue

Het is in principe niet heel anders dan andere fondues; je neemt een stukje fruit, haalt het door een dipsaus en vervolgens dompel je het in de IceFondue. En daar heb je je ijstapas! Je kunt ook stikstof-sorbets laten maken. En dat smaakt heerlijk kan ik je vertellen! De IceFondue trekt met z’n stikstof-wolken ook nog eens de aandacht van de bezoekers.

icesorbet

Laat jouw product invriezen

Heb je een product dat je wilt promoten op een stand? Laat het dan invriezen. Het ijsblok met daarin het item zal bezoekers niet ontgaan. Je kunt ook je logo laten invriezen. Maak het compleet met een bar van ijs, zoals het voorbeeld hieronder dat is gemaakt door Carving.nl.

invriezen_producten

Ken jij nog andere leuke producten dat is gemaakt van ijs? Je helpt andere organisatoren door het met ons te delen!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Slimme tools om het netwerken leuker en handiger te maken

Er komen steeds meer mogelijkheden om evenementbezoekers leuker, maar vooral ook slimmer te laten netwerken. Vier tools op een rij. 

Lees verder
Teasers voor je evenement

Teasers voor een nieuw evenement: do’s en don’ts

Er staat een nieuw evenement op de planning. Je bent razend enthousiast en iedereen moet het weten. Dus je stuurt wat teasers uit. Wat zijn (wat mij betreft) de do’s en don’ts?

Lees verder
Kartonnen meubels

Cartoseat: recyclebare meubels

Wil je je eigen meubels inzetten op een eventlocatie? Wat dacht je van kartonnen meubels in je eigen bedrukking? Van krukjes tot statafels, het kan allemaal. En na gebruik, laat je het recyclen.

Lees verder

Een reactie plaatsen