Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

originele keycords

Twee nieuwe keycords gespot

13 mei 2019

Vorige week waren we bij Promz.live en spotte we twee nieuwe en originele keycords. In deze blog vertellen we er meer over!

In de vlog kwamen ze al voorbij. Ik kreeg er al wat vragen over, dus tijd om er wat meer over te vertellen.

Ronde keycords

Op de foto hierboven zie je een ronde keycord met twee kleuren. Ik vind dit er zoveel mooier uitzien dan de standaard keycords. Door de vorm en de kleuren, maar ook omdat er geen schreeuwerige bedrukking op staat. Keycords worden vaak gesponsord en dat kan hier ook. Maar dan op het plastic gedeelte onderaan. Voor de sponsor een betere optie vind ik, want dit is veel beter leesbaar en stijlvoller. Én minder concurrentie, omdat er maar een logo zichtbaar is. Dan kun je ook gelijk de sponsorprijs omhoog gooien 😉

Je kunt de twee kleuren van het cord zelf bepalen. Er zijn 30 standaard kleuren, maar je kan ook je eigen Pantone kleur kiezen. Ook het plastic label is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Deze keycord zag ik bij WOT!.

Keycord en oplaadkabel in één

Een andere interessante variant is de keycord met USB-oplaadkabel. Aan het einde van de dag kunnen bezoekers de kabel gebruiken om hun intussen leeggelopen mobiel op te laden. Zo krijgt de keycord extra handige functie en hoef je het aan de einde van de dag niet weg te gooien. Je kunt het opladen in de auto als je een USB-autolader hebt en tegenwoordig zie je ook in bussen USB-poorten.

Deze kwam ik tegen op de stand van Compacon, maar ik zag ze later ook bij andere stands liggen. Let er wel op dat sommige opladers alleen voor iOS zijn. Er zijn ook 3-in-1 opladers zodat meer mensen het kunnen aansluiten op hun telefoon.

keycord oplaadkabel

Wat ik trouwens ook een goede ontwikkeling vind, is dat keycords vaak ook van gerecycled materiaal wordt gemaakt. Dan hoeven we ons wat minder schuldig te voelen als we ze bestellen voor een evenement 🙂

Heb je zelf nog een vernieuwende keycords? Dan hoor ik het graag!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Locatie- en ruimte-indeling

Interview: tips over het bepalen van een goede ruimte-indeling

Sluit de gekozen locatie en opstelling wel bij jouw evenement? En als je tussendoor het format aanpast, pas je dan ook de opstelling daarop aan? Ik sprak over dit onderwerp met Jan-Jaap In de Maur.

Lees verder

3 Toffe innovaties voor jouw evenement

Er verschijnen steeds meer slimme innovaties om je evenement compleet te maken. In deze blog: een videoboodschap per post, intelligente armbanden en een online tool waarmee je zelf betaalbare artiesten kunt boeken.

Lees verder
Printen op bierschuim

Goodies gespot online: glas als luidspreker en printen op bierschuim

We blijven maar toffe innovaties tegenkomen. Zoals glasplaten die je als luidspreker kan inzetten, tot het printen in bierschuim. 

Lees verder

Plaats een reactie