originele keycords

Twee nieuwe keycords gespot

13 mei 2019

Vorige week waren we bij Promz.live en spotte we twee nieuwe en originele keycords. In deze blog vertellen we er meer over!

In de vlog kwamen ze al voorbij. Ik kreeg er al wat vragen over, dus tijd om er wat meer over te vertellen.

Ronde keycords

Op de foto hierboven zie je een ronde keycord met twee kleuren. Ik vind dit er zoveel mooier uitzien dan de standaard keycords. Door de vorm en de kleuren, maar ook omdat er geen schreeuwerige bedrukking op staat. Keycords worden vaak gesponsord en dat kan hier ook. Maar dan op het plastic gedeelte onderaan. Voor de sponsor een betere optie vind ik, want dit is veel beter leesbaar en stijlvoller. Én minder concurrentie, omdat er maar een logo zichtbaar is. Dan kun je ook gelijk de sponsorprijs omhoog gooien 😉

Je kunt de twee kleuren van het cord zelf bepalen. Er zijn 30 standaard kleuren, maar je kan ook je eigen Pantone kleur kiezen. Ook het plastic label is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Deze keycord zag ik bij WOT!.

Keycord en oplaadkabel in één

Een andere interessante variant is de keycord met USB-oplaadkabel. Aan het einde van de dag kunnen bezoekers de kabel gebruiken om hun intussen leeggelopen mobiel op te laden. Zo krijgt de keycord extra handige functie en hoef je het aan de einde van de dag niet weg te gooien. Je kunt het opladen in de auto als je een USB-autolader hebt en tegenwoordig zie je ook in bussen USB-poorten.

Deze kwam ik tegen op de stand van Compacon, maar ik zag ze later ook bij andere stands liggen. Let er wel op dat sommige opladers alleen voor iOS zijn. Er zijn ook 3-in-1 opladers zodat meer mensen het kunnen aansluiten op hun telefoon.

keycord oplaadkabel

Wat ik trouwens ook een goede ontwikkeling vind, is dat keycords vaak ook van gerecycled materiaal wordt gemaakt. Dan hoeven we ons wat minder schuldig te voelen als we ze bestellen voor een evenement 🙂

Heb je zelf nog een vernieuwende keycords? Dan hoor ik het graag!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Locaties

3 Comfortabele pop-up hotels voor een buitenevenement

Je organiseert een buitenevenement en je wilt je gasten laten overnachten. Als je ze iets luxers wilt aanbieden dan een tent, dan zijn er handige hutten en kabines om te huren. Bekijk deze 3 comfortabele pop-up hotels.

Lees verder
Gadgets & Producten

Mooi cadeau voor sprekers: houten horloge met gravering

Op zoek naar een mooi cadeau voor de spreker(s) van je evenement? Wat dacht je van een houten horloge? Je kunt je eigen tekst laten graveren.

Lees verder
VR pod Sensiks
Entertainment

Stap in een andere wereld met de VR-cabine

Eigenlijk is het geen VR-cabine, maar een belevingscabine. Waar VR een onderdeel van is. De cabine zorgt ervoor dat je je in een andere wereld waant door meerdere zintuigen te prikkelen!

Lees verder

Een reactie plaatsen