Van 2D-stoelen aan de muur, naar 3D-stoelen op de vloer

21 juni 2016

Extra stoelen achter de hand hebben tijdens een congres of presentaties is altijd handig. Hoe leuk is het als je krukjes als eye catcher aan de muur hebt hangen? 

Soms organiseer je een evenement waarbij je voor de zekerheid wat extra stoelen achter de hand wilt hebben. Of misschien is er een evenement met beperkte ruimte, waardoor je de stoelen tussentijds even op moet stapelen en aan de kant moet zetten.

Je kunt dan natuurlijk klapstoelen gebruiken. Als je iets stijlvollers wilt, laat je dan eens inspireren door dit ontwerp. Zodra je deze krukjes inklapt, zien ze eruit als 2D-krukken. Dat ziet er erg leuk uit aan de muur!

2d-3d-stoelen

Helaas zijn de stoelen nu nog alleen als concept gemaakt en nog niet te koop. Ze zijn positief ontvangen, dus misschien worden ze in productie gebracht. Of misschien ken je een handige meubelmaker die iets vergelijkbaars voor je kan maken.

Via Want.nl

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

3 Toffe alternatieven voor het fotohokje

Fotohokjes; we vinden het nog steeds leuk om gekke foto’s te maken. Er verschijnen dan ook steeds meer variaties. Kijk eens naar deze 3 alternatieven voor het fotohokje. 

Lees verder
Escape Room in de stad

Een escape room in de stad

Escape rooms hoeven niet alleen maar plaats te vinden in hokjes en kleine kamertjes. Ook een stad is een zeer geschikte plek om puzzels op te lossen!

Lees verder

Een goede spreker vinden? SpeakerHub helpt je erbij!

Een spreker vinden die naadloos aansluit op de boodschap van jouw evenement, kan best lastig zijn. De startup SpeakerHub helpt je hierbij.

Lees verder

Een reactie plaatsen