Verlichte meubels

Meubels en verlichting in één!

26 januari 2015

In december schreef ik over verlichte meubels voor tijdens de feestdagen. Ook de rest van het jaar zijn deze meubels een mooie aanvulling op jouw evenement. Helemaal als je ze zelf van kleur kunt veranderen!

Stel de kleuren zelf bij

Via Verlichtmeubilair.nl kreeg ik een video waar ze nog een stapje verder gaan dan de meubels uit mijn vorige blog. Overdag zien de meubels er nog strak wit uit. Maar zodra het donker wordt, verras je de feestgangers met de verlichte meubels.

Je kunt deze meubels met LED-verlichting op verschillende manieren inzetten. Kies voor één kleur die goed bij jouw evenement past. Of verander handmatig zo nu en dan de kleuren. Dat is vooral leuk als er optredens zijn, waarbij je de kleuren aanpast op wat er op het podium gebeurt. Als het feest ‘s avonds echt losbarst, kun je de verlichting aansluiten op de muziekinstallatie. Dan verandert het licht op de maat van het muziek.

Kijk voor meer informatie op verlichtmeubilair.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.