Verlichte meubels

Meubels en verlichting in één!

26 januari 2015

In december schreef ik over verlichte meubels voor tijdens de feestdagen. Ook de rest van het jaar zijn deze meubels een mooie aanvulling op jouw evenement. Helemaal als je ze zelf van kleur kunt veranderen!

Stel de kleuren zelf bij

Via Verlichtmeubilair.nl kreeg ik een video waar ze nog een stapje verder gaan dan de meubels uit mijn vorige blog. Overdag zien de meubels er nog strak wit uit. Maar zodra het donker wordt, verras je de feestgangers met de verlichte meubels.

Je kunt deze meubels met LED-verlichting op verschillende manieren inzetten. Kies voor één kleur die goed bij jouw evenement past. Of verander handmatig zo nu en dan de kleuren. Dat is vooral leuk als er optredens zijn, waarbij je de kleuren aanpast op wat er op het podium gebeurt. Als het feest ‘s avonds echt losbarst, kun je de verlichting aansluiten op de muziekinstallatie. Dan verandert het licht op de maat van het muziek.

Kijk voor meer informatie op verlichtmeubilair.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bloemenmuur
Organisatie

Bloemen op je evenement? Van vaasje naar muur

Wil jij een beetje groen op je evenement? En een mooie sfeer creëren? Laat dan een muur maken van echte rozen.

Lees verder
Fotohokjes voor de feestdagen
Gadgets & Producten

3 Fotohokjes voor de feestdagen

Vier jij de feestdagen voor jouw medewerkers of relaties? Een fotohokje is altijd leuk en vooral deze 3, want ze zijn helemaal in stijl! 

Lees verder
Organisatie

TEDxAmsterdamED verrast haar congresbezoekers met een festival

Het ene moment zit je in een congreszaal, het volgende moment loop je via het podium een festival op. Wat was er precies te beleven en hoe kijkt de organisatie terug op dit idee?

Lees verder

Een reactie plaatsen