Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Vergaderen aan een tafeltennistafel

Goodies gespot online: o.a. tafeltennis- én vergadertafel

26 november 2018

Afgelopen maand ben ik weer toffe goodies tegengekomen online. Zoals een vergadertafel waarop je kan tafeltennissen, lichtgevende tegels en een video-printer.

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen zijn voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop of te huur, maar we vinden het wel de vermelding waard.

Vergaderen aan een tafeltennistafel

Het bedrijf Playhardworkhard ontwierp deze vergadertafel waar je ook aan kan tafeltennissen. Of is het nou andersom? Nou denk je misschien, ik kan toch ook een gewone tafeltennistafel kopen en wat stoelen aanschuiven? Maar dat zit dus meestal niet zo handig, omdat de poten in de weg zitten. Je kunt de tafel bestellen in verschillende kleuren voor het tafelblad en de lijnen. Het is niet goedkoop, dus vooral interessant als je het vaker wilt inzetten op een evenement of als je genoeg ruimte hebt op kantoor. Dan kun je er zelf ook nog eens op spelen 😉

Tafeltennis vergadertafel

Interactieve lichtgevende tegels

Keramische tegels die licht kunnen geven in allerlei kleuren en aanraking kan registreren. Dat klinkt gaaf! De tegels van Lumentile kun je gebruiken op de vloer of als muur. Het is een interessant product voor evenementen. Simpelweg als decor, als marketing- of communicatiemiddel of om mensen een bepaalde richting op te sturen (nudging).

Lumentile: lichtgevende tegels

Mobiele video-printer

Het is een beetje misleidend, want je zou denken dat je papier ziet waar je video’s op kan afspelen. Hoewel de technologische ontwikkelingen snel gaan, lijkt dat voorlopig nog onmogelijk. Wat de printer eigenlijk doet is Augmented Reality (AR) gebruiken op de foto’s. Je kunt op je mobiel een filmpje maken – in dit geval in Harry Potter thema – en dat printen en naar iemand sturen. De ontvanger kan de foto bekijken vanaf de camera op zijn/haar mobieltje en dan speelt het filmpje af. Het is een tof idee om in te zetten als uitnodiging voor een evenement of juist als terugblik!

Lifeprint's 'Harry Potter' Photo And Video Printer

You can print your own 'Harry Potter' moving images

Geplaatst door NowThis Future op Vrijdag 16 november 2018

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Slap-on zonnebril

De slap-on zonnebril, één om nooit meer te vergeten!

Organiseer jij binnenkort een (zomers) evenement en ben je op zoek naar een geschikte give-away? Wat dacht je van een slap-on zonnebril?

Lees verder

3x Inspiratie van musea en tentoonstellingen

Als eventmanager kun je veel plekken inspiratie vinden voor de inrichting van je evenement of beurs. Kijk bijvoorbeeld eens naar musea en tentoonstellingen. 

Lees verder
LED DJ booth

LED DJ booth: een kleurrijke eyecatcher

Een goede DJ is heel belangrijk, maar het oog wil ook wat. Deze LED DJ booth is een kleurrijke eyecatcher die het feest compleet maakt.

Lees verder

Plaats een reactie