Verhalen vertellen met een tafel

6 oktober 2016

Sony lanceerde in het voorjaar een nieuwe versie van een interactieve tafel. Daarmee bestuurt jouw bezoeker zelf de animatie op het scherm. Wat kun je ermee? 

Veel van jullie kennen wellicht al de interactieve vloeren, verlichting en tafels in kantoren, musea en ook zeker op evenementen. Sony ging nog een stapje verder en lanceerde in het voorjaar een nieuwe versie van de interactieve tafel. De software die hiervoor ontwikkeld is heeft wat weg van augmented reality, een hologram projectie of de Hololens. Technische termen alom, maar wat kunnen we ermee?

Bestuur je eigen verhaal

In de presentatie aan het publiek bracht Sony het boek Alice in Wonderland tot leven. De projector boven de tafel (of elk ander vlak object) volgt bewegingen van de gebruiker waardoor er een spel ontstaat in beeld, kleur en objecten. Geheel door jou te besturen! Met de bekende swipe beweging kun afbeeldingen en woorden uit het boek oppakken en een eigen verhaal creëren. Ideaal om in te zetten in het onderwijs, de entertainmentindustrie en dus ook op beurzen en evenementen. Het verhaal van Alice kun je vervangen door een bedrijfspresentatie of schoolopdracht. Deze nieuwe versie moet zijn weg nog vinden naar het grotere publiek maar heeft al veel fans!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

SimpleTap

Met SimpleTap kunnen bezoekers hun eigen biertje tappen

SimpleTap zorgt voor een leuke funfactor op je evenement en je hebt minder personeel nodig. Bezoekers kunnen namelijk hun eigen biertje tappen.

Lees verder
Kletskassa op netwerkborrels

De Kletskassa op netwerkborrels

Onlangs is er een Kletskassa geopend bij een supermarkt. Een plekje waar klanten even rustig een praatje mogen maken. Zoiets lijkt me ook nuttig voor netwerkborrels.

Lees verder
Fotohokjes lichtjes

Tekenen met lichtjes in een fotohokje

Laat je creativiteit los in dit fotohokje. Je kunt hier je eigen lichttekening maken. Dat geeft een heel bijzonder effect!

Lees verder

Een reactie plaatsen