Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Verkoeling als het warm is op een evenement

Pareltje van Instagram: verkoeling op het terras

11 juli 2019

Tegenwoordig moeten we wat meer rekening houden met hele warme dagen. Hoe geef je je bezoekers verkoeling op een terras? Wij kwamen iets leuks tegen!

In deze rubriek licht ik eens per maand een pareltje uit die we op Instagram hebben gedeeld. Dit zijn inspirerende voorbeelden van goodies die je hopelijk op een goed idee brengen.

Pootje baden

Het is heel simpel: koop een paar mini-opblaasbadjes, vul het met water en zet het onder de stoelen op het terras. Mensen kunnen dan lekker pootje baden!

Ik zag dit op het terras in het winkelcentrum van Almere. Je kon zelfs tafeltennissen met een mini-set op het tafeltje. Echt een heerlijk idee en vast ook heel warm als het heet is en er weinig schaduw is.

Maak het compleet met een ijsje uit een duurzame ijskar, of andere goodies waarmee jouw bezoekers buiten kunnen chillen.

Op welke manieren geef jij jouw bezoekers verkoeling? Laat je reactie hieronder achter en inspireer elkaar!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Selfiekamer

Pareltje van Instagram: selfiekamers

Een mooie achterwand voor selfies is leuk, maar wat een nog gaver effect geeft is een selfiekamer!

Lees verder
Een terugblik in een magazine

Een terugblik in een magazine

De manieren om evenementen vast te leggen worden steeds creatiever. Van mindmaps en illustratoren naar een compleet magazine!

Lees verder
appels bedrukken

Appels bedrukken met jouw merk

Weer eens wat anders dan pennen, flesjes water of pepermuntjes: laat appels bedrukken. Ook een leuke weggever en nog gezond ook! 

Lees verder

Plaats een reactie