Verkoeling als het warm is op een evenement

Pareltje van Instagram: verkoeling op het terras

11 juli 2019

Tegenwoordig moeten we wat meer rekening houden met hele warme dagen. Hoe geef je je bezoekers verkoeling op een terras? Wij kwamen iets leuks tegen!

In deze rubriek licht ik eens per maand een pareltje uit die we op Instagram hebben gedeeld. Dit zijn inspirerende voorbeelden van goodies die je hopelijk op een goed idee brengen.

Pootje baden

Het is heel simpel: koop een paar mini-opblaasbadjes, vul het met water en zet het onder de stoelen op het terras. Mensen kunnen dan lekker pootje baden!

Ik zag dit op het terras in het winkelcentrum van Almere. Je kon zelfs tafeltennissen met een mini-set op het tafeltje. Echt een heerlijk idee en vast ook heel warm als het heet is en er weinig schaduw is.

Maak het compleet met een ijsje uit een duurzame ijskar, of andere goodies waarmee jouw bezoekers buiten kunnen chillen.

Op welke manieren geef jij jouw bezoekers verkoeling? Laat je reactie hieronder achter en inspireer elkaar!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Je favoriete cocktail als ijsje!

Als eventmanager ben je praktisch ingesteld, maar je vind het ook leuk om je gasten te verrassen. En wat is er nu leuker om dingen met elkaar te combineren?

Lees verder

Opvallende lichtgevende kapsels als eyecatcher op je evenement

Organiseer je een feest of een spectaculaire opening van een evenement? Maak het af met lichtgevende kapsels! 

Lees verder

Een goede spreker vinden? SpeakerHub helpt je erbij!

Een spreker vinden die naadloos aansluit op de boodschap van jouw evenement, kan best lastig zijn. De startup SpeakerHub helpt je hierbij.

Lees verder

Een reactie plaatsen