Vloer printen: sfeervol en opvallend

Val op met sfeervolle prints op de vloer

2 augustus 2018

Vloer, wanden, gordijnen, de omgeving van jouw evenement is net zo belangrijk als alle elementen die erin staan. Dit vormt de basis van de sfeer, uitstraling en eventueel thema. Kies wijs en val positief op.

Realistische prints op maat

Anno 2018 zijn tapijttegels in vaste kleuren en maten niet meer de norm. Langzaamaan verschuift de keuze voor een industriële ruimte, met betonnen vloeren en wanden, naar een intieme en warme sfeer. De blauwdruk van je evenement hangt samen met de omgeving. Kies voor een beurstapijt met een eigen ontwerp, of een fotorealistische print van elk gewenst design. Er is veel mogelijk met de technieken en materialen van nu. Standaard kun je kiezen uit sprekende en vrolijke prints, samengesteld met het oog op huidige trends. Maar een tapijt met jouw eigen design of logo is ook wel heel erg leuk.

In de rol van ontwerper

Wil jij een vloer printen? Aan jou de keuze: breedtemaat, vorm en additionele elementen als geluidsdemping en extra comfort. Verpakt in een bijzondere print die opvalt en past bij het type evenement. Velours, glow in the dark, ook in de uitvoering is veel mogelijk. Een team van ontwerpers staat klaar om je te ondersteunen in het proces. Interieuraankleding kun je zien als het visitekaartje van je bedrijf, een prima manier van marketinguiting. Van loper en beurstapijt tot een volledig interieur, handig als je een meerdaags evenement organiseert.

Laat je inspireren op printsvanoranje.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Zo voer je de eventbeleving tot in de puntjes uit

Hoe zorg je voor een goede eventbeleving, zelfs bij de onvermijdelijke en onaantrekkelijke elementen van een evenement? Zoals de toiletten, het afval en hekwerken. Negeer het niet, maar besteed er juist meer aandacht aan! 

Lees verder
Teddybeer microfoon
Gadgets & Producten

Nieuw: een teddybeer als microfoon

Deze schattige teddybeer kun je gebruiken als microfoon. Leuk om het publiek in te gooien tijdens een Q&A of om als spreker vast te houden op het podium.

Lees verder
Kennismakingspellen voor evenementen
Organisatie

4 leuke manieren om kennis te maken

Wil je dat jouw bezoekers eerst even kennis met elkaar maken? In deze blog vind je 4 leuke kennismakingspellen voor je evenement.

Lees verder

Een reactie plaatsen