Vloer printen: sfeervol en opvallend

Val op met sfeervolle prints op de vloer

2 augustus 2018

Vloer, wanden, gordijnen, de omgeving van jouw evenement is net zo belangrijk als alle elementen die erin staan. Dit vormt de basis van de sfeer, uitstraling en eventueel thema. Kies wijs en val positief op.

Realistische prints op maat

Anno 2018 zijn tapijttegels in vaste kleuren en maten niet meer de norm. Langzaamaan verschuift de keuze voor een industriële ruimte, met betonnen vloeren en wanden, naar een intieme en warme sfeer. De blauwdruk van je evenement hangt samen met de omgeving. Kies voor een beurstapijt met een eigen ontwerp, of een fotorealistische print van elk gewenst design. Er is veel mogelijk met de technieken en materialen van nu. Standaard kun je kiezen uit sprekende en vrolijke prints, samengesteld met het oog op huidige trends. Maar een tapijt met jouw eigen design of logo is ook wel heel erg leuk.

In de rol van ontwerper

Wil jij een vloer printen? Aan jou de keuze: breedtemaat, vorm en additionele elementen als geluidsdemping en extra comfort. Verpakt in een bijzondere print die opvalt en past bij het type evenement. Velours, glow in the dark, ook in de uitvoering is veel mogelijk. Een team van ontwerpers staat klaar om je te ondersteunen in het proces. Interieuraankleding kun je zien als het visitekaartje van je bedrijf, een prima manier van marketinguiting. Van loper en beurstapijt tot een volledig interieur, handig als je een meerdaags evenement organiseert.

Laat je inspireren op printsvanoranje.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiel theater De Klaagmuur geeft live commentaar

Deze twee oude mannetjes geven live commentaar en brengen daarmee een glimlach op het gezicht van jouw eventbezoeker.

Lees verder
Festival JIJ & IK: volledig toegankelijk

Podcast: learnings over toegankelijkheid

In deze aflevering deelt Mariska van Woensel haar ervaring over het organiseren van het festival JIJ & IK wat volledig toegankelijk was voor mensen met een beperking.

Lees verder
entree evenement

Spectaculaire entree ideeën voor evenementen

Met de entree van jouw evenement kun je al meteen dat WOW-effect bereiken bij je gasten. Vandaag inspireer ik je met vernieuwende ideeën die jouw gasten versteld doen staan.

Lees verder

Een reactie plaatsen