Vloer printen: sfeervol en opvallend

Val op met sfeervolle prints op de vloer

2 augustus 2018

Vloer, wanden, gordijnen, de omgeving van jouw evenement is net zo belangrijk als alle elementen die erin staan. Dit vormt de basis van de sfeer, uitstraling en eventueel thema. Kies wijs en val positief op.

Realistische prints op maat

Anno 2018 zijn tapijttegels in vaste kleuren en maten niet meer de norm. Langzaamaan verschuift de keuze voor een industriële ruimte, met betonnen vloeren en wanden, naar een intieme en warme sfeer. De blauwdruk van je evenement hangt samen met de omgeving. Kies voor een beurstapijt met een eigen ontwerp, of een fotorealistische print van elk gewenst design. Er is veel mogelijk met de technieken en materialen van nu. Standaard kun je kiezen uit sprekende en vrolijke prints, samengesteld met het oog op huidige trends. Maar een tapijt met jouw eigen design of logo is ook wel heel erg leuk.

In de rol van ontwerper

Wil jij een vloer printen? Aan jou de keuze: breedtemaat, vorm en additionele elementen als geluidsdemping en extra comfort. Verpakt in een bijzondere print die opvalt en past bij het type evenement. Velours, glow in the dark, ook in de uitvoering is veel mogelijk. Een team van ontwerpers staat klaar om je te ondersteunen in het proces. Interieuraankleding kun je zien als het visitekaartje van je bedrijf, een prima manier van marketinguiting. Van loper en beurstapijt tot een volledig interieur, handig als je een meerdaags evenement organiseert.

Laat je inspireren op printsvanoranje.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Creatieve badges
Organisatie

5 Creatieve en nuttige badges

Wil je het dit jaar eens anders doen met badges? Geen standaard naamkaartje, maar iets creatiefs en ook nog een nuttigs? Ik vond 5 voorbeelden om je te inspireren.

Lees verder
Eventstyling ballonnen
Organisatie

Interview: eventstyling voor zakelijke evenementen

Als je je evenement tot in de puntjes wilt verzorgen, dan besteed je ook aandacht aan de styling. Ik sprak met Iris Wenzel over eventstyling voor zakelijke evenementen.

Lees verder
Bediening door robots
Organisatie

Goodies gespot online augustus: robots, 3D-printers en project mapping

Afgelopen maand kwamen we blogs tegen over bediening door robots. De een maakt cocktails, de ander zet koffie. Ook spotten we wat andere mooie innovaties.

Lees verder

Een reactie plaatsen