Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Vloer stand

Modulaire vloer verstopt kabels en snoeren

16 mei 2018

Vind jij het ook zo lelijk als je er kabels op de vloer in je stand liggen? Met deze handige vloer werk je het netjes weg. De vloer is ook nog leverbaar met een fotoprint.

De grote kabel-verdwijn-truc

Geen gehannes meer met tape (ook al zijn er wel handige tools voor), maar verwerk je kabels en snoeren gewoon in de vloer. Het ziet er niet alleen netter uit, je voorkomt ook dat het personeel of bezoekers erover struikelen.

Modulaire vloer

Andere voordelen van de vloer

De vloer heeft meer voordelen. Je kunt het eenvoudig in elkaar klikken, het is te combineren met tapijttegels en het leukste: je kunt fotoprinten laten maken en de vloer daarmee bedekken.

De vloeren zijn ook nog eens duurzaam geproduceerd (Cradle to Cradle). En je verspilt ook geen tape meer!

Kijk voor meer informatie op abcdisplay.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Festivalsfeer creeeren

Indoor een festivalsfeer creëeren, zo doe je dat

Stel, je organiseert een indoor evenement, bijvoorbeeld op kantoor. En je wilt een festivalsfeer creëeren. Hoe pak je dat aan?

Lees verder
entree evenement

Spectaculaire entree ideeën voor evenementen

Met de entree van jouw evenement kun je al meteen dat WOW-effect bereiken bij je gasten. Vandaag inspireer ik je met vernieuwende ideeën die jouw gasten versteld doen staan.

Lees verder
Toestemming vragen voor filmen en foto's

Podcast: mag je foto’s en video’s maken van bezoekers?

Sinds de AVG is ingevoerd lijkt het wat lastiger om foto’s of video’s te maken tijdens evenement. Moet je om toestemming vragen en zo ja hoe?

Lees verder

Plaats een reactie