Festivak 2019

Vlog: Goodies spotten op Festivak 2019

8 november 2019

Had je geen tijd om naar Festivak te gaan, maar ben je wel benieuwd welke toffe producten er stonden? In deze vlog zie je de highlights!

Als je inspiratie zoekt voor leuke acts, aankleding en fotomarketing voor je evenement, dan is Festivak zeker de moeite waard. Dit was voor mij de derde keer dat ik de beurs bezocht en het is elke keer weer inspirerend.

Een aantal goodies uit de vlog staan ook op onze website, zoals de DJ booth met LED-schermen, de milieuvriendelijke vervangers voor ballonnen en de photobooth op een stok. De dames met de Absint-act zijn ook wel bekend met hun Dancefloor Confessions.

Zie je iets in de vlog waar je meer over wilt weten? Laat een berichtje achter, dan zoek ik de juiste partij voor je op. En natuurlijk zal ik over een aantal producten een aparte blog schrijven binnenkort.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Festivak. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Salontafel en gamecontroller in één

Ook een manier om op te vallen op beurzen en bezoekers te trekken. Deze salontafel lijkt niet alleen op een XL Nintento-gamecontroller, hij is ook echt te gebruiken!

Lees verder
event app

5 redenen waarom weinig bezoekers de event app gebruiken

Heb je zo je best gedaan en zitten zwoegen op de event app op tijd af te krijgen, gebruiken mensen het niet. Dit zijn 5 redenen waarom mensen afhaken. Dan kun je er rekening mee houden voor een volgende keer.

Lees verder

Geen tolk meer nodig met deze innovaties

Soms heb je evenementen waar je niet iedereen voor kan uitnodigen, omdat er bijvoorbeeld een taalbarrière is. Dankzij slimme innovaties hoort dat straks tot het verleden. 

Lees verder

Plaats een reactie