Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Vernieuwende relatiegeschenken

Vlog: Goodies spotten bij PromZ.live

25 mei 2018

Bij PromZ.live gingen we op zoek naar vernieuwende relatiegeschenken. Het blijft vaak lastig om iets betaalbaars en unieks te vinden om weg te geven. We vonden wat leuke items!

Als wij het over EventGoodies hebben, dan hebben we het over meer dan alleen maar relatiegeschenken en items voor in een goodiebag. Toch is het onlosmakelijk verbonden met evenementen. Én we krijgen regelmatig vragen of we mee willen denken. Dus tijd om goodies, nee relatiegeschenken te spotten op PromZ.live.

Wat hebben we gespot?

Dit jaar vond ik de beurs wat leuker dan anders. Geen stellingkasten vol goodies, maar de items werden wat beter gepresenteerd. Een stuk overzichtelijker!

Wat mij opviel is dat er nog steeds heel veel goodies zijn voor je mobieltje of laptop. Denk aan nieuwe varianten van mobiele opladers in allerlei leuke vormen, zoals het voorbeeld op de foto. Hiermee hoef je je telefoon alleen maar erop te leggen om het op te laden en heb je geen kabel nodig. De kabel heb je overigens wel nodig om de charger zelf op te laden.

Ook zag ik veel groene en duurzame goodies. Kleine plantjes, boompjes en zaden mooi verpakt als relatiegeschenk. En gerecyclede producten. Wat voor mij nieuw was, waren de boekjes en bekers gemaakt van koffiedik! Check in de video ook de wijnkist met wifi-deksel (ja je leest het goed!).

Bezoekje aan de Feestcaravan

Na mijn bezoek aan de beurs, ging ik nog even langs bij de Feestcaravan. Die stonden toevallig op een carpoolplek waar ik langsreed op weg naar huis. De Feestcaravan kon je al inzetten voor karaoke, maar tegenwoordig ook voor een pubquiz. Dat ging ik natuurlijk even uit proberen. Dit zie je aan het einde van de vlog.

Heb je op de beurs iets voorbij zien komen waar je meer over wilt weten? Stuur ons een berichtje!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Effect van relatiegeschenken

Onderzoek: waarom relatieschenken zo goed werken

Geen evenement zonder een leuke weggever. Maar wat is het effect van relatiegeschenken? Ons onderbuik gevoel zegt dat het werkt, maar de cijfers ook! 

Lees verder
Tickets verkopen per minuut

Tickets verkopen per minuut

Tapperuse speelt slim in op de behoefte en veranderingen in de markt: zij zorgen dat bezoekers geen dagkaart meer hoeven te kopen. Betaal voortaan per minuut.

Lees verder
Goodiebag cadeautafel

Geen goodiebag maar een cadeautafel

Vorige week was ik bij het 35-jarig jubileumfeest van Aristo in Amsterdam. Een leuke avond waarbij één onderdeel eruit sprong: er was een goodiekamer! 

Lees verder

4 gedachten over “Vlog: Goodies spotten bij PromZ.live”

  1. Die lange voetbaltafel en die paraplu zijn super. En dan de visitekaartjes met zaadjes nu ook in goodiebagvorm! Top! Ik kon helaas niet naar de beurs maar heb nu toch een hoop kunnen zien. Thnx!

Plaats een reactie