Vernieuwende relatiegeschenken

Vlog: Goodies spotten bij PromZ.live

25 mei 2018

Bij PromZ.live gingen we op zoek naar vernieuwende relatiegeschenken. Het blijft vaak lastig om iets betaalbaars en unieks te vinden om weg te geven. We vonden wat leuke items!

Als wij het over EventGoodies hebben, dan hebben we het over meer dan alleen maar relatiegeschenken en items voor in een goodiebag. Toch is het onlosmakelijk verbonden met evenementen. Én we krijgen regelmatig vragen of we mee willen denken. Dus tijd om goodies, nee relatiegeschenken te spotten op PromZ.live.

Wat hebben we gespot?

Dit jaar vond ik de beurs wat leuker dan anders. Geen stellingkasten vol goodies, maar de items werden wat beter gepresenteerd. Een stuk overzichtelijker!

Wat mij opviel is dat er nog steeds heel veel goodies zijn voor je mobieltje of laptop. Denk aan nieuwe varianten van mobiele opladers in allerlei leuke vormen, zoals het voorbeeld op de foto. Hiermee hoef je je telefoon alleen maar erop te leggen om het op te laden en heb je geen kabel nodig. De kabel heb je overigens wel nodig om de charger zelf op te laden.

Ook zag ik veel groene en duurzame goodies. Kleine plantjes, boompjes en zaden mooi verpakt als relatiegeschenk. En gerecyclede producten. Wat voor mij nieuw was, waren de boekjes en bekers gemaakt van koffiedik! Check in de video ook de wijnkist met wifi-deksel (ja je leest het goed!).

Bezoekje aan de Feestcaravan

Na mijn bezoek aan de beurs, ging ik nog even langs bij de Feestcaravan. Die stonden toevallig op een carpoolplek waar ik langsreed op weg naar huis. De Feestcaravan kon je al inzetten voor karaoke, maar tegenwoordig ook voor een pubquiz. Dat ging ik natuurlijk even uit proberen. Dit zie je aan het einde van de vlog.

Heb je op de beurs iets voorbij zien komen waar je meer over wilt weten? Stuur ons een berichtje!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Een fotobooth compleet in huisstijl

De Sharingbox heeft als kracht dat je hem volledig in je eigen huisstijl kan laten branden en het heel eenvoudig maakt de foto’s te verspreiden.

Lees verder
Organisatie

Dit bankje zorgt voor spontane gesprekjes

Met vreemden in gesprek gaan is soms een beetje lastig. Dit inschuifbare bankje maakt het wat makkelijker. Het brengt jouw eventbezoekers letterlijk dichter bij elkaar!

Lees verder
Gadgets & Producten

Handige promotiestand voor elke locatie

Niet alle locaties zijn geschikt voor een stand. Gelukkig is er dan ook een trailer met ingebouwde tafels, stoelen en schermen, zodat je op elke locatie jouw merk of product kan laten zien. 

Lees verder

4 gedachten over “Vlog: Goodies spotten bij PromZ.live”

  1. Die lange voetbaltafel en die paraplu zijn super. En dan de visitekaartjes met zaadjes nu ook in goodiebagvorm! Top! Ik kon helaas niet naar de beurs maar heb nu toch een hoop kunnen zien. Thnx!

Een reactie plaatsen