Vernieuwende relatiegeschenken

Vlog: Goodies spotten bij PromZ.live

25 mei 2018

Bij PromZ.live gingen we op zoek naar vernieuwende relatiegeschenken. Het blijft vaak lastig om iets betaalbaars en unieks te vinden om weg te geven. We vonden wat leuke items!

Als wij het over EventGoodies hebben, dan hebben we het over meer dan alleen maar relatiegeschenken en items voor in een goodiebag. Toch is het onlosmakelijk verbonden met evenementen. Én we krijgen regelmatig vragen of we mee willen denken. Dus tijd om goodies, nee relatiegeschenken te spotten op PromZ.live.

Wat hebben we gespot?

Dit jaar vond ik de beurs wat leuker dan anders. Geen stellingkasten vol goodies, maar de items werden wat beter gepresenteerd. Een stuk overzichtelijker!

Wat mij opviel is dat er nog steeds heel veel goodies zijn voor je mobieltje of laptop. Denk aan nieuwe varianten van mobiele opladers in allerlei leuke vormen, zoals het voorbeeld op de foto. Hiermee hoef je je telefoon alleen maar erop te leggen om het op te laden en heb je geen kabel nodig. De kabel heb je overigens wel nodig om de charger zelf op te laden.

Ook zag ik veel groene en duurzame goodies. Kleine plantjes, boompjes en zaden mooi verpakt als relatiegeschenk. En gerecyclede producten. Wat voor mij nieuw was, waren de boekjes en bekers gemaakt van koffiedik! Check in de video ook de wijnkist met wifi-deksel (ja je leest het goed!).

Bezoekje aan de Feestcaravan

Na mijn bezoek aan de beurs, ging ik nog even langs bij de Feestcaravan. Die stonden toevallig op een carpoolplek waar ik langsreed op weg naar huis. De Feestcaravan kon je al inzetten voor karaoke, maar tegenwoordig ook voor een pubquiz. Dat ging ik natuurlijk even uit proberen. Dit zie je aan het einde van de vlog.

Heb je op de beurs iets voorbij zien komen waar je meer over wilt weten? Stuur ons een berichtje!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Akoestisch

Akoestisch trio: jij roept, zij spelen

Een akoestisch trio waarbij jij bepaalt wat zij spelen! Ze spelen geheel mobiel en draadloos, maar wel versterkt. De gasten worden verrast met zang, contrabas, akoestische gitaar en cajón.

Lees verder
Interactive mapping

The Map Docs doen onderzoek voor jou op evenementen

Dit idee heb je misschien al eens voorbij zien komen: een wand met vragen waar bezoekers met stickers hun mening kunnen geven. The Map Docs helpen je erbij!

Lees verder
fruit

Fruit in een ander jasje: buddha peren

Fruit is gezond en lekker als tussendoortje op een evenement. Vervang die schalen met appels en bananen eens met iets bijzonders: andersvormig fruit, zoals de buddha peren!

Lees verder

4 gedachten over “Vlog: Goodies spotten bij PromZ.live”

  1. Die lange voetbaltafel en die paraplu zijn super. En dan de visitekaartjes met zaadjes nu ook in goodiebagvorm! Top! Ik kon helaas niet naar de beurs maar heb nu toch een hoop kunnen zien. Thnx!

Een reactie plaatsen