Koffiebekers

Koffiebekers met een positieve boodschap

23 november 2017

Deze gekleurde koffiebekers met een positieve boodschap zorgen voor een glimlach én een goed gevoel. Bovendien gaat de helft van de opbrengst naar een goed doel. Dubbel zoveel warmte!

Uniek ontwerp

De bekers worden geproduceerd in zes vrolijke kleuren, met wel achttien verschillende teksten. In witte letters knalt de positieve boodschap er mooi uit. De kleuren en teksten veranderen regelmatig. Daardoor blijven de koffiebekers vernieuwend en verfrissend. Bovendien kun je de bekertjes ook customizen met een eigen ontwerp, logo en tekst. Door de vrolijke uitstraling zijn de bekers niet alleen echte sfeermakers, maar zijn ze ook vaak de aanzet tot een gesprek. Een ijsbreker. En juist daarom een handig en leuk item om in te zetten op evenementen. Wil je tevens iets wat bijdraagt aan de gastvrijheid en een positieve beleving verspreidt? Geef je gast een beker warmte, een complimentje en een glimlach tegelijk. Interessante goodie voor de donkere dagen voor Kerst.

Goed doel

Extra mooi aan deze koffiebekers is dat de bedenkster ervan een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld. Dat doet ze door de helft van de winst weg te geven aan goede doelen. Deze goede doelen worden gekozen in overleg met de klant en zichtbaar gemaakt op de website. Zo draagt iedere verkochte beker koffie of thee bij aan een betere wereld. Mooi gevoel, toch?

Voor meer informatie of een (proef)bestelling kijk je op cupbliss.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Een portret in de vorm van een gedicht

Een foto van jezelf is leuk, maar wat dacht je van een gedicht over jezelf? Portretdichter Bert schrijft gedichten op basis van een persoonlijk interview.

Lees verder
Mobiele arcadehal

Games on Wheels: een mobiele arcadehal

Een uniek concept in Europe: een retro arcadehal op wieltjes! Deze mobiele arcadehal komt dus gewoon naar jouw evenement toe. Een originele aanvulling voor bedrijfsfeesten of nostalgische evenementen.

Lees verder
Eventlocatie tenten

Een eventlocatie bestaande uit tenten

Deze eventlocatie bestaat uit alleen maar tenten. Een vaste locatie, in het bos midden in het land. Ideaal voor een bedrijfsfestival of -feest.

Lees verder

Een reactie plaatsen