water met wijnsmaak

Innovatie gespot: water met wijnsmaak

26 augustus 2019

Deze maand in innovatie gespot: water met wijnsmaak, bezoekers zelf bier laten tappen en een toren van glas wat energie op wekt.

In onze maandelijkse rubriek ‘Innovaties gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen worden voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop, te huur of gericht op de zakelijke markt.

Water met wijnsmaak

Na winegums met wijnsmaak is er nu ook water met wijnsmaak. Dit is dus alcoholvrij. Ik las over Wine Water bij Horecatrends. Ik bespaar je details over hoe het gemaakt is, dat lees je bij Horecatrends. Het is in ieder geval een bijzonder product wat hopelijk gauw in Nederland te verkrijgen is! Er is een rode en witte wijn en te verkrijgen met of zonder bubbels.

Zelf je biertje tappen

We blijven nog even in de categorie drank. De tweede goodie die ik tegenkwam is niet helemaal nieuw. Er is al een bedrijf waar je bezoekers zelf een biertje kunt laten tappen. Maar in plaats van een mobiele biertap, bestaat dit uit een grote display. Het lijkt meer gericht op grotere groepen en om te zorgen dat mensen sneller hun bier krijgen, bijvoorbeeld tijdens een voetbalwedstrijd.

Energie opwekken met een toren van glas

Verder zag ik een video van een bijzondere toren van glas waarmee je energie kan opwekken middels zonnepanelen en windmolens. Hiermee heb je geen aggregaat en diesel meer nodig. Bovendien ziet de toren er nog eens heel mooi uit en is mede door de hoogte een enorme eyecatcher.

Zoek jij iets voor jouw evenement?

De rubriek ‘Innovatie gespot’ is vooral om je te inspireren. Ben je op zoek naar product, act of weggever wat je direct kunt inzetten op jouw evenement? Wij denken graag met je mee. Vul dit formulier in en wij verwijzen je door met leveranciers in ons netwerk.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Drone show in Amsterdam

De eerste drone show in Nederland: wij waren erbij!

Afgelopen weekend werd er voor het eerst een drone show gegeven in Nederland. Ik was er al nieuwsgierig naar na het zien van wat shows op Youtube. Hier moest ik natuurlijk bij zijn! 

Lees verder
Gastvrijheid evenementen

4 Manieren om de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen

Een goed evenement bestaat uit meer dan een mooie locatie, lekker eten en sterke sprekers. Je evenement maak of kraak je met de gastvrijheid. Wij delen 4 manieren hoe je je evenement nog gastvrijer maakt.

Lees verder
Escape Room in de stad

Een escape room in de stad

Escape rooms hoeven niet alleen maar plaats te vinden in hokjes en kleine kamertjes. Ook een stad is een zeer geschikte plek om puzzels op te lossen!

Lees verder

Een reactie plaatsen