Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

water met wijnsmaak

Innovatie gespot: water met wijnsmaak

26 augustus 2019

Deze maand in innovatie gespot: water met wijnsmaak, bezoekers zelf bier laten tappen en een toren van glas wat energie op wekt.

In onze maandelijkse rubriek ‘Innovaties gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen worden voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop, te huur of gericht op de zakelijke markt.

Water met wijnsmaak

Na winegums met wijnsmaak is er nu ook water met wijnsmaak. Dit is dus alcoholvrij. Ik las over Wine Water bij Horecatrends. Ik bespaar je details over hoe het gemaakt is, dat lees je bij Horecatrends. Het is in ieder geval een bijzonder product wat hopelijk gauw in Nederland te verkrijgen is! Er is een rode en witte wijn en te verkrijgen met of zonder bubbels.

Zelf je biertje tappen

We blijven nog even in de categorie drank. De tweede goodie die ik tegenkwam is niet helemaal nieuw. Er is al een bedrijf waar je bezoekers zelf een biertje kunt laten tappen. Maar in plaats van een mobiele biertap, bestaat dit uit een grote display. Het lijkt meer gericht op grotere groepen en om te zorgen dat mensen sneller hun bier krijgen, bijvoorbeeld tijdens een voetbalwedstrijd.

Energie opwekken met een toren van glas

Verder zag ik een video van een bijzondere toren van glas waarmee je energie kan opwekken middels zonnepanelen en windmolens. Hiermee heb je geen aggregaat en diesel meer nodig. Bovendien ziet de toren er nog eens heel mooi uit en is mede door de hoogte een enorme eyecatcher.

Zoek jij iets voor jouw evenement?

De rubriek ‘Innovatie gespot’ is vooral om je te inspireren. Ben je op zoek naar product, act of weggever wat je direct kunt inzetten op jouw evenement? Wij denken graag met je mee. Vul dit formulier in en wij verwijzen je door met leveranciers in ons netwerk.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Inhaken op een ander evenement

Inhaken op een ander evenement: zo doe je dat

In plaats van een eigen evenement organiseren, kun je ook inhaken op een bestaand evenement. Dat biedt een aantal voordelen. Wij zagen een mooi voorbeeld hiervan.

Lees verder
Nieuwjaarsborrel oSeven

Nieuwjaarsborrel Oseven zat vol verrassingen

Vorige week was ik op de ‘Gettogether’ van Oseven. Zij staan bekend om hun bijzondere catering. En het evenement beloofde ook bijzonder te zijn. Ik besloot er een kijkje te gaan nemen.

Lees verder

Van 2D-stoelen aan de muur, naar 3D-stoelen op de vloer

Extra stoelen achter de hand hebben tijdens een congres of presentaties is altijd handig. Hoe leuk is het als je krukjes als eye catcher aan de muur hebt hangen? 

Lees verder

Plaats een reactie