wifi zuil

Wifi-zuil waarmee gasten veilig kunnen internetten

16 oktober 2018

We weten het allemaal wel: inloggen op een publiek netwerk is meestal onveilig. Met deze wifi-zuil kunnen jouw gasten een unieke code opvragen en veilig gebruik maken van internet.

Een unieke code per bezoeker

“Wat is de wifi-code?” is een veelgestelde vraag zodra een bezoeker op een evenement aankomt. Met deze zuil kunnen ze hun eigen wifi-code aanvragen. Ze moeten dan misschien wel eventjes in de rij staan, maar dan kunnen ze wel veilig gebruik maken van internet.

Zoals je wellicht weet, kun je eenvoudig gehackt worden als je inlogt op een publiek wifi-netwerk. Tegenwoordig zijn onze mobieltjes verbonden aan allerlei accounts en mailboxen, ook zakelijk, dus reden genoeg om daar bewust  en voorzichtig mee om te gaan.

Mogelijkheden

Je kunt meerdere zuilen kopen of huren, handig voor grote evenementen. De zuilen kun je met magneetstickers branden in je eigen huisstijl. De kiosk kun je aansluiten op het bestaande netwerk, maar op dit moment alleen nog op netwerken van het merk Aerohive.

Wifi Kiosk

Kijk voor meer informatie op ppsk-kiosk.com. Via dit bedrijf kun je de zuilen alleen kopen. Mocht je liever willen huren dan kun je terecht bij een van hun partners, waaronder CloudCarrier en Wentzo. Deze partijen leveren ook wifi op evenement. Zo sla je twee vliegen in èèn klap!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

6e Locatietour
Organisatie

Vlog: Goodie spotten bij de 6e Locatietour

We mochten alweer voor de 3e keer mee met de Locatietour voor een vlog. We hebben er weer leuke ideeën opgedaan. Kijk mee en laat je inspireren!

Lees verder
Entertainment

Een complete VR-bioscoop op locatie

Virtual reality is helemaal hip, maar hoe leuk zou het zijn als je een eigen VR-bioscoop neerzet op jouw evenement? Het is nu mogelijk.

Lees verder
sambashake
Entertainment

Samba Shake: cocktails shaken met een sambabal

Wil je cocktails shaken een feestelijke twist geven? Gebruik dan de sambabal van Samba Shake. 

Lees verder

Een reactie plaatsen