Win een Festivalchair

12 mei 2017

Onlangs schreven we over bedrukte, kartonnen krukjes. En daar mogen we nu twee van weggeven!

We willen je niet alleen maar over toffe producten laten lezen, maar je ook de kans te bieden iets te winnen, zodat je een product zelf kan uitproberen.

Dit keer geven we twee Festivalchairs weg. Dan kun je zelf uitproberen hoe eenvoudig je ze in elkaar kunt zetten, hoe ze zitten en hoe stevig ze zijn. En misschien alvast nadenken over je eigen bedrukking!

Je kunt kiezen uit een mooi ontwerp van de Dutch Design Chair, de B2C-variant van de Festivalchair. Zonder reclame en dus prima om in je woonkamer of op kantoor neer te zetten!

Meedoen?

Wil je kans maken op een Festivalchair en meedoen aan de winactie? Het enige wat je hoeft te doen is uiterlijk 19 mei hieronder een berichtje achter te laten (met het e-mailadres waar je op bereikbaar bent). Laat hierbij weten waarom jij er een wilt winnen. Wij selecteren op 22 mei uit de reacties een winnaar!

P.s. Als je hebt gewonnen, reageer binnen twee dagen op de mail, anders kiezen we een andere winnaar.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Aparte rekwisieten

Als je op zoek bent naar aparte rekwisieten…

Soms heb je een wild idee en ben je op zoek naar een heel specifiek item. Dan kun je zoeken op Marktplaats of in kringloopwinkels. Maar kijk ook zeker even naar deze ‘sprookjescatalogus’.

Lees verder
Festival Jij&IK

Vlog: Goodies spotten bij Festival JIJ&IK

Bij Festival JIJ&IK kon iedereen meedoen, ook mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Een mooi initiatief en met bijzondere goodies!

Lees verder

Laser graffiti laat je merk stralen

Graffiti voor en door professionals. Niet met een spuitbus maar met een laserpen. Speciaal voor evenementen én guerrilla marketing. Een nieuwe vorm van buitenreclame die uniek is in de Benelux.

Lees verder

5 gedachten over “Win een Festivalchair”

  1. Heel leuk om eens uit te proberen zo’n Dutch design Chair ik denk dat het ook heel leuk is voor op beurzen. Om hier en daar om je stand neer te zetten.

  2. Oh graag, ik vind ze ontzettend leuk deze krukjes. Zelf heb ik er twee, ik gebruik ze als bijzettafeltje of krukje.

    Ik heb zelf nog niet bedacht dat ze ook leuk zijn voor op beurzen of evenementen maar dat is inderdaad een heel goed en leuk idee. Ga ik zeker meenemen naar toekomstige opdrachtgevers.
    In opgevouwen vorm makkelijk om mee te nemen, te verplaatsen en ook nog eens leuk om te zien.

  3. Lijkt mij superleuk en trendy… Ik zie dit helemaal zitten voor een event met jonge startups… Ben ze zelf nog niet tegengekomen op beurzen of zo in België… Maar ik ga er vast en zeker naar uitkijken…

  4. In mijn atelier wil ik meer innovatieve produkten gebruiken. Direct laten zien en gebruiken door mijn klanten. Ondernemers die durven anders te zijn. Het past bij mij om trends te volgen. Dit is ook zo’n innovatief produkt.

Een reactie plaatsen