Win een Festivalchair

12 mei 2017

Onlangs schreven we over bedrukte, kartonnen krukjes. En daar mogen we nu twee van weggeven!

We willen je niet alleen maar over toffe producten laten lezen, maar je ook de kans te bieden iets te winnen, zodat je een product zelf kan uitproberen.

Dit keer geven we twee Festivalchairs weg. Dan kun je zelf uitproberen hoe eenvoudig je ze in elkaar kunt zetten, hoe ze zitten en hoe stevig ze zijn. En misschien alvast nadenken over je eigen bedrukking!

Je kunt kiezen uit een mooi ontwerp van de Dutch Design Chair, de B2C-variant van de Festivalchair. Zonder reclame en dus prima om in je woonkamer of op kantoor neer te zetten!

Meedoen?

Wil je kans maken op een Festivalchair en meedoen aan de winactie? Het enige wat je hoeft te doen is uiterlijk 19 mei hieronder een berichtje achter te laten (met het e-mailadres waar je op bereikbaar bent). Laat hierbij weten waarom jij er een wilt winnen. Wij selecteren op 22 mei uit de reacties een winnaar!

P.s. Als je hebt gewonnen, reageer binnen twee dagen op de mail, anders kiezen we een andere winnaar.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Laser toetsenbord voor je smartphone of tablet

Tijdens het speuren op internet kwam ik de Magic Cube Laser Keyboard tegen. Dit apparaatje projecteert een laser toetsenbord op je bureau en werkt op alle apparaten met Bluetooth, zoals smartphones, tablets en zelfs pc’s. Super handig als je bijvoorbeeld ergens achter de schermen van een evenement in een donkere ruimte wilt werken.

Lees verder

‘Networktables’ zorgen voor waardevolle netwerkmomenten

Wil je zorgen dat jouw bezoekers het meest halen uit het netwerken? Laat ze vooraf zelf kiezen naast wie ze aan tafel gaan zitten. 

Lees verder
jaren 20 bar

Ga even terug in de tijd, midden op de beursvloer

Een beurs kan nogal overweldigend en druk zijn. Hoe fijn is het als je je dan even kan terugtrekken in een totaal andere wereld. Zoals een jaren 20 bar?

Lees verder

5 gedachten over “Win een Festivalchair”

  1. Heel leuk om eens uit te proberen zo’n Dutch design Chair ik denk dat het ook heel leuk is voor op beurzen. Om hier en daar om je stand neer te zetten.

  2. Oh graag, ik vind ze ontzettend leuk deze krukjes. Zelf heb ik er twee, ik gebruik ze als bijzettafeltje of krukje.

    Ik heb zelf nog niet bedacht dat ze ook leuk zijn voor op beurzen of evenementen maar dat is inderdaad een heel goed en leuk idee. Ga ik zeker meenemen naar toekomstige opdrachtgevers.
    In opgevouwen vorm makkelijk om mee te nemen, te verplaatsen en ook nog eens leuk om te zien.

  3. Lijkt mij superleuk en trendy… Ik zie dit helemaal zitten voor een event met jonge startups… Ben ze zelf nog niet tegengekomen op beurzen of zo in België… Maar ik ga er vast en zeker naar uitkijken…

  4. In mijn atelier wil ik meer innovatieve produkten gebruiken. Direct laten zien en gebruiken door mijn klanten. Ondernemers die durven anders te zijn. Het past bij mij om trends te volgen. Dit is ook zo’n innovatief produkt.

Een reactie plaatsen