Win een selfie-beeldje van Momentize

12 augustus 2016

Een paar maanden geleden verscheen er een nieuw bedrijf (Momentize) dat 3D-geprinte selfie poppetjes maakt, oftwel een Shapie. Ik heb leuk nieuws: je kunt er een winnen!

Het leek ons leuk om je niet alleen maar over toffe producten te laten lezen, maar het ook in het echt laten zien. Daarom organiseer ik op 12 september EventGoodies Live. Dat belooft niet alleen een leuke avond te worden vanwege de fantastische locatie en een interessante spreker die een robot meeneemt…  We laten ook een aantal toffe gadgets zien!

Zo komt de eigenaresse van Momentize ook naar EventGoodies Live, zodat je een shapie kunt bekijken. Om het helemaal af te maken verloten wij ook 1 beeldje van jezelf van 10 cm hoog (t.w.v € 59,-).

Meedoen?

Wil je kans maken op een shapie? Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor EventGoodies Live. We verloten een shapie onder de aanwezigen!

Als je de winnaar bent, kun je jezelf laten scannen op een van de scandagen komen die Momentize meerdere dagen per jaar organiseert. Enkele weken later krijg je je selfie-beeldje thuisgestuurd!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Hologram sneaker

Goodies gespot online: hologrammen, slimme speakers en een donut-pooltafel

We hebben wat bijzondere goodies gespot. Hologrammen om op te vallen met je merk, speakers waar bezoekers vragen aan kunnen stellen en een pooltafel in de vorm van een donut. 

Lees verder

Future Food doolhof, de beslisboom die leidt het hapje van jouw toekomst

Een beslisboom waar je bezoekers van je evenement antwoord geven op toekomstgerichte vragen met de uitkomst: het passende hapje van jouw toekomst. 

Lees verder

Mobiele tribune voor debatten, presentaties en meer

Het Ideeëntheater is een opvallende tribune dat inzetbaar is voor presentaties, debatten en arena’s.

Lees verder

Plaats een reactie