Win een selfie-beeldje van Momentize

12 augustus 2016

Een paar maanden geleden verscheen er een nieuw bedrijf (Momentize) dat 3D-geprinte selfie poppetjes maakt, oftwel een Shapie. Ik heb leuk nieuws: je kunt er een winnen!

Het leek ons leuk om je niet alleen maar over toffe producten te laten lezen, maar het ook in het echt laten zien. Daarom organiseer ik op 12 september EventGoodies Live. Dat belooft niet alleen een leuke avond te worden vanwege de fantastische locatie en een interessante spreker die een robot meeneemt…  We laten ook een aantal toffe gadgets zien!

Zo komt de eigenaresse van Momentize ook naar EventGoodies Live, zodat je een shapie kunt bekijken. Om het helemaal af te maken verloten wij ook 1 beeldje van jezelf van 10 cm hoog (t.w.v € 59,-).

Meedoen?

Wil je kans maken op een shapie? Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor EventGoodies Live. We verloten een shapie onder de aanwezigen!

Als je de winnaar bent, kun je jezelf laten scannen op een van de scandagen komen die Momentize meerdere dagen per jaar organiseert. Enkele weken later krijg je je selfie-beeldje thuisgestuurd!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

De Wasman

Schonen handen dankzij de Wasman

Schone handen en een kort wasritueeltje, midden op een evenement. Dat kan met de mobiele wasbak van de Wasman.

Lees verder

Mooi cadeau voor sprekers: houten horloge met gravering

Op zoek naar een mooi cadeau voor de spreker(s) van je evenement? Wat dacht je van een houten horloge? Je kunt je eigen tekst laten graveren.

Lees verder
Foodtruckfestival

Organiseer je eigen foodtruckfestival met Rrrollend

Wil jij je eigen foodtruckfestival organiseren, maar zie je er als een berg tegenop? Laat het festival Rrrollend het dan gewoon voor jou op maat maken.

Lees verder

Een reactie plaatsen