Win een selfie-beeldje van Momentize

12 augustus 2016

Een paar maanden geleden verscheen er een nieuw bedrijf (Momentize) dat 3D-geprinte selfie poppetjes maakt, oftwel een Shapie. Ik heb leuk nieuws: je kunt er een winnen!

Het leek ons leuk om je niet alleen maar over toffe producten te laten lezen, maar het ook in het echt laten zien. Daarom organiseer ik op 12 september EventGoodies Live. Dat belooft niet alleen een leuke avond te worden vanwege de fantastische locatie en een interessante spreker die een robot meeneemt…  We laten ook een aantal toffe gadgets zien!

Zo komt de eigenaresse van Momentize ook naar EventGoodies Live, zodat je een shapie kunt bekijken. Om het helemaal af te maken verloten wij ook 1 beeldje van jezelf van 10 cm hoog (t.w.v € 59,-).

Meedoen?

Wil je kans maken op een shapie? Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor EventGoodies Live. We verloten een shapie onder de aanwezigen!

Als je de winnaar bent, kun je jezelf laten scannen op een van de scandagen komen die Momentize meerdere dagen per jaar organiseert. Enkele weken later krijg je je selfie-beeldje thuisgestuurd!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Verschil sfeervideo en vlog

Het verschil tussen sfeervideo’s en een vlog

Wat is eigenlijk het verschil tussen een sfeervideo en een vlog? En wanneer kies je voor welke vorm? Daar krijg je in deze blog antwoord op.

Lees verder
3D servetten

3D-servetten voor fingerfood

Ken je dat, tijdens het netwerken op een evenement komt een schaal met bittergarnituur langs. Altijd welkom, maar ook altijd vette vingers. Herkenbaar? Lees snel verder over Grippy’s.

Lees verder

Eetbaar servies: smakelijk en duurzaam

Eetbaar servies is in opmars. Het scheelt namelijk een hoop afval. We laten je voorbeelden zien van eetbare bordjes, bestek en drinkbekers.

Lees verder

Een reactie plaatsen