Win een customized Triablock

23 december 2015

Weet je nog dat we laatst vertelden over de nieuwe Triablock? Als je het een mooi product vond, hebben we goed nieuws: je kunt er een winnen! Helemaal in je eigen huisstijl.

Het leek ons leuk om je niet alleen maar over toffe producten te laten lezen, maar je voortaan ook de kans te bieden iets te winnen. De eerste prijs die we weggeven is de Triablock van Sign en Meer.

Het gaat om een Triablock van 146 cm hoog en kan helemaal naar wens worden opgemaakt
(t.w.v. € 250,-). Je kunt het gebruiken op je stand of bijvoorbeeld als bewegwijzering.

Meedoen?

Wil je kans maken op een Triablock en meedoen aan de winactie? Het enige wat je hoeft te doen is uiterlijk 30 december hieronder een berichtje achter te laten (met het e-mailadres waar je op bereikbaar bent). Laat hierbij weten waar je de Triablock voor zou gebruiken als je hem wint. Wij selecteren uit de reacties een winnaar!

Je kunt ook voor ander drukwerk en reclame terecht bij Sign en Meer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Prosecco donut
Eten & Drinken

Feestelijke donuts met Prosecco-smaak

Dat is nog eens feestelijk: goudkleurige donuts met Prosecco-smaak! Ze werden speciaal gemaakt in Amsterdam voor Oud & Nieuw. Ik zeg: houd het erin voor andere feestjes!

Lees verder
Entertainment

Lancering 3D-projectiedecor bij NBC Congrescentrum

Vorige week was ik bij de NBC Experience. Een evenement voor alle relaties van het NBC Congrescentrum. Het hoogtepunt? De lancering van het 3D-projectiedecor. 

Lees verder
Circulaire tassen
Gadgets & Producten

Vlog: Circulaire tassen van gebruikte banners

Vind je het ook zo frustrerend als je doeken en pop-up banners na een evenement moet weggooien? Dat is niet meer nodig. Je kunt er tassen van laten maken!

Lees verder

6 gedachten over “Win een customized Triablock”

  1. Wat een gaaf product zou dit zijn voor mijn bedrijf iONFIT! Wij helpen bedrijven met unieke gezondheidsprogramma’s en ik zou de Triablock graag willen gebruiken op events om ons concept visueel te maken. Zo kunnen we mensen eenvoudig uitleggen hoe ons concept werkt. Daarnaast past de uitstraling van de Triablock perfect bij ons: uniek en eigenwijs!

  2. Wat een geweldig item. Naar zoiets was ik eigenlijk op zoek. Ik assisteer regelmatig op beautybeurzen (voor een cosmetisch arts of voor beautyproducten). Daarbij heb ik mijn laptop nodig. Ik was al op zoek naar een elegante oplossing om die ergens een beetje onopvallend doch stijlvol neer te zetten. Nou, met deze Triablock mag het best wat opvallender.

  3. Prachtige manier van presenteren! Ik ontwerp kleding. Een triablock zou een super oplossing zijn om de bijbehorende informatie op te presenteren. Het staat super mooi als je het ontwerpproces of een ontwerpboek op een block legt. Erg handig dat het voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Echt een prachtig ding!

  4. Wij organiseren B2B events en het zou leuk zijn voor ons eigen bureau, in plaats van een standaard banner die we soms neer mogen zetten. Zeker omdat we bezig zijn met een nieuwe positionering en website, zou dit perfect in het plaatje passen!

  5. Wat een gaaf product! Ik zou hiermee tijdens mijn workshops leerbewerking op een leuke manier ideetjes kunnen delen met de deelnemers. Je kan er vast ook een tablet in maken zodat er ook live gezocht kan worden. Misschien zelfs handige aanwijzingen voor gebruik van gereedschap op de vele vlakken! 🙂 Zo een Triablock moet ik echt winnen!

Een reactie plaatsen