Samba Shake winactie

Win een van de Samba Shake sets

17 februari 2017

Onlangs schreven we over de feestelijke Samba Shake. En we hebben goed nieuws: we mogen 10x een set van 2 stuks weggeven! 

We willen je niet alleen maar over toffe producten laten lezen, maar je ook de kans te bieden iets te winnen, zodat je een product zelf kan uitproberen.

Dit keer kun je een set van 2 Samba Shakes winnen. Daarmee kun je cocktails, sapjes of fruitwater shaken. Net als echte sambaballen maken ook deze geluid. Leuk om eens uit te proberen voor je het op een eigen evenement inzet!

Meedoen?

Wil je kans maken op een setje Samba Shakes en meedoen aan de winactie? Het enige wat je hoeft te doen is uiterlijk 24 februari hieronder een berichtje achter te laten (met het e-mailadres waar je op bereikbaar bent). Laat hierbij weten waarom jij de Samba Shakes wilt winnen en voor welk evenement of doelgroep je het zou willen inzetten. Wij selecteren op 27 februari uit de reacties een winnaar!

P.s. Als je hebt gewonnen, reageer binnen twee dagen op de mail, anders kiezen we een andere winnaar.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

fotoprops op maat

Pareltje van Instagram: originele fotoprops maken

Heb je er weleens aan gedacht om fotoprops te maken die passen bij jouw boodschap, merk of evenement? Er is meer dan hoedjes, boa’s en snorretjes!

Lees verder
opvallen op een beurs

Opvallen op een grote beurs, zo doe je dat

Sta je binnenkort op een beurs en zie je de bui nu al hangen dat de aanloop naar de stand minimaal is? Zorg dat je opvalt en laat je inspireren door deze voorbeelden.

Lees verder
appels bedrukken

Appels bedrukken met jouw merk

Weer eens wat anders dan pennen, flesjes water of pepermuntjes: laat appels bedrukken. Ook een leuke weggever en nog gezond ook! 

Lees verder

11 gedachten over “Win een van de Samba Shake sets”

 1. Samba shake voorstellen bij braziliaanse rodizio waar ik vaak eet in scheveningen. Eens kijken hoe ze reageren..

 2. Erg leuk, zou ze willen inzetten op een lente-event in schoonheidssalon waarvoor we een reeks events doen dit jaar. Zo is pas de heropening geweest en staat er o.a. nog een mannenevent gepland. Zou de Samba Shaker gebruiken voor fruitwater / healthy cocktails. Wellicht voor het mannenevent nog wel een stoere toevoeging waarbij we spicy fruitwater kunnen creëren…
  In ieder geval ideeën genoeg en toepassingen genoeg, tof die Samba Shakers

 3. Leuk zo’n samba shake set! Voor welk event ik het ga inzetten? Waarschijnlijk eentje in de zomer, voor in de tuin bij de BBQ. Zijn de mannen even zoet, en de vrouwen hebben daarna heerlijk een drankje. Kom je dan ook 😉

 4. Als binnenkomer op een event, zou ik ze inzetten, zodat ze gelijk het ijs breken en de bezoekers een vrolijk eerste gespreksonderwerp hebben, van een geslaagd event! Wat een vrolijke en origineel drankglaasje.

 5. Hé hallo wat een leuke actie. Waarom? ze zijn super leuk en kan ze introduceren bij bruidsparen en privé vind ik ze ook erg leuk, we houden van een feestje en een cocktail hoort daarbij.
  Groetjes, Natascha

 6. Op het evenement welke wij organiseren (evenementen organisatie Bruisend) : Lentekriebels Ibiza Festival op 29 en 30 april in Breukelen, zoeken we nog materiaal voor een fotoshoot! Bezoekers kunnen met deze toffe Ibiza sambaballen op de foto en deze delen op social media. Leuke gadget dus!

 7. Ik zou ze eerst willen uittesten op mijn eigen summer-verjaardags-party deze zomer! Ben nieuwsgierig… Bij positieve ervaring wil ik ze voorstellen bij klanten voor wie ik beursdeelnames verzorg. Mits ze in het betreffende thema passen natuurlijk.

Een reactie plaatsen