Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Winactie: een verwenpakket vol goodies

20 oktober 2017

Wij vieren ons 3 jarig bestaan en geven daarom 3 prijspakketten weg vol leuke goodies!

De feestdagen staan weer voor de deur. Dé tijd voor eventplanners om op zoek te gaan naar goodies voor kerstpakketten, live evenementen en relatiegeschenken. EventGoodies heeft in samenwerking met verschillende leveranciers een pakket vol goodies samengesteld. En die kun jij als eventplanner winnen! Geef antwoord op onderstaande vragen en maak kans op één van de drie pakketten.

Wat kun je winnen?

Win een pakket bestaande uit:

  • 2 VR-bioscoopbonnen van VR Cinema – Maak kennis met virtual reality (360° ervaring) en geniet van de beste wereldwijde selectie VR-films. VR Cinema is gevestigd in Amsterdam.
  • Een Correctbook – Eindeloos schrijven voor iedereen. De Correctbook is een mix tussen een whiteboard en een schrift.
  • De laatste editie van Meeting Magazine – Editie 4, 2017 met daarin o.a. een artikel over ‘De toegevoegde waarde voor je meetings’ en ‘Waarom een enquete altijd bij een event hoort.’
  • Zakje papabubble – 50 Gram artistieke snoepjes. Deze ‘rock Candy’ is gemaakt en geproduceerd in Amsterdam.
  • 3 Doosjes van The Real Winegum – Eetbare wijn in de vorm van echte Wine gums in de smaken Riesling, Rosé Wine en Merlot.
  • Brainstormsessie met C-vents – Eigenaresse Claudia Alberda onderstreept de kracht van live communicatie en rendement uit evenementen.

Grote kans dat je deze producten al voorbij hebt zien komen op de website of onze Facebookpagina. EventGoodies blogt over locaties, gadgets, entertainment, bijzondere catering en tips die je nodig hebt om jouw evenement compleet te maken.

P.S. In één pakket hebben we iets extra’s toegevoegd. En niet zomaar iets. Je maakt kans op een unieke beleving bij Dinner in Motion voor 2 personen, inclusief wijnarrangement! Dinner in Motion is dineren in verschillende fantasiewerelden, zonder dat je van tafel gaat.

Je kunt meedoen via onze Facebook-pagina.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Sprekers aankondigen

Zo kondig je sprekers aan op social media

Sprekers zijn een geweldige bron om jouw evenement onder de aandacht te brengen. Wij vonden wat mooie voorbeelden hoe je sprekers promoot op social media.

Lees verder
Vlog over de Locatietour Amersfoort

Vlog: de Locatietour per TukTuk

We mochten wederom mee met de Locatietour. Dit keer was het voor het eerst in Amersfoort. Bekijk de vlog om je te laten inspireren over dit mooie evenement!

Lees verder
wifi zuil

Wifi-zuil waarmee gasten veilig kunnen internetten

We weten het allemaal wel: inloggen op een publiek netwerk is meestal onveilig. Met deze wifi-zuil kunnen jouw gasten een unieke code opvragen en veilig gebruik maken van internet.

Lees verder

1 gedachte over “Winactie: een verwenpakket vol goodies”

  1. Ontzettend blij met de hoofdprijs van Event Goodies! Naast het verwenpakket, ook het diner gewonnen! Binnenkort ga ik hier gebruik van maken ……. 🙂

Plaats een reactie