Winactie: een verwenpakket vol goodies

20 oktober 2017

Wij vieren ons 3 jarig bestaan en geven daarom 3 prijspakketten weg vol leuke goodies!

De feestdagen staan weer voor de deur. Dé tijd voor eventplanners om op zoek te gaan naar goodies voor kerstpakketten, live evenementen en relatiegeschenken. EventGoodies heeft in samenwerking met verschillende leveranciers een pakket vol goodies samengesteld. En die kun jij als eventplanner winnen! Geef antwoord op onderstaande vragen en maak kans op één van de drie pakketten.

Wat kun je winnen?

Win een pakket bestaande uit:

  • 2 VR-bioscoopbonnen van VR Cinema – Maak kennis met virtual reality (360° ervaring) en geniet van de beste wereldwijde selectie VR-films. VR Cinema is gevestigd in Amsterdam.
  • Een Correctbook – Eindeloos schrijven voor iedereen. De Correctbook is een mix tussen een whiteboard en een schrift.
  • De laatste editie van Meeting Magazine – Editie 4, 2017 met daarin o.a. een artikel over ‘De toegevoegde waarde voor je meetings’ en ‘Waarom een enquete altijd bij een event hoort.’
  • Zakje papabubble – 50 Gram artistieke snoepjes. Deze ‘rock Candy’ is gemaakt en geproduceerd in Amsterdam.
  • 3 Doosjes van The Real Winegum – Eetbare wijn in de vorm van echte Wine gums in de smaken Riesling, Rosé Wine en Merlot.
  • Brainstormsessie met C-vents – Eigenaresse Claudia Alberda onderstreept de kracht van live communicatie en rendement uit evenementen.

Grote kans dat je deze producten al voorbij hebt zien komen op de website of onze Facebookpagina. EventGoodies blogt over locaties, gadgets, entertainment, bijzondere catering en tips die je nodig hebt om jouw evenement compleet te maken.

P.S. In één pakket hebben we iets extra’s toegevoegd. En niet zomaar iets. Je maakt kans op een unieke beleving bij Dinner in Motion voor 2 personen, inclusief wijnarrangement! Dinner in Motion is dineren in verschillende fantasiewerelden, zonder dat je van tafel gaat.

Je kunt meedoen via onze Facebook-pagina.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Pop-up banner alternatief: de Triablock
Gadgets & Producten

Triablock: een creatief alternatief voor de pop-up banner

Wil je jezelf onderscheiden en wat anders dan een pop-up banner? Dan is deze opvallende Triablock wellicht iets voor jou!

Lees verder
Entertainment

3 Muzikale workshops om mensen te verbinden

Samen muziek maken is leuk. In welke vorm dan ook. Als je een teambuildingsuitje zoekt dat in het teken staat van muziek, bekijk dan deze 3 workshops.

Lees verder
Gadgets & Producten

Maak een gezellige zitplek op jouw stand

Met deze mobiele huiskamers creëer je een gezellige plek waar je rustig de dialoog aan kunt gaan met bezoekers op jouw stand.

Lees verder

1 gedachte over “Winactie: een verwenpakket vol goodies”

  1. Ontzettend blij met de hoofdprijs van Event Goodies! Naast het verwenpakket, ook het diner gewonnen! Binnenkort ga ik hier gebruik van maken ……. 🙂

Een reactie plaatsen