XL producten als eyecatcher

Bigger is better: val op met uitvergrootte producten

27 november 2017

Opvallen kun je soms heel eenvoudig doen. Bijvoorbeeld door een item enorm uit te vergroten. Zoals een lamp of een bank. Of letters!

Gespot op Festivak: een reuzelamp. En hele grote lichtletters. Ik stond alweer enthousiast te stuiteren bij de stand. Hier houd ik van! Het werd nog leuker toen ik met de eigenaar in gesprek ging. Ze zijn erg creatief en maken allerlei uitvergrootte items. Deze kun je huren, kopen of op maat laten maken.

Opvallen met XL producten

Naast de grote bureaulamp die je hierboven ziet, hebben ze bijvoorbeeld ook een bank enorm vergroot. En dat geeft een leuk effect. Ideale combinatie voor een fotoactie.

XL producten: uitvergrootte bank

Jouw eventnaam in grote lichtletters

Niet alleen producten vergroten ze uit, letters ook. Lichtgevende zelfs. Ideaal voor de entree, als aankleding of op het hoofdpodium. Je kunt het ook gebruiken als je er zeker van wilt zijn dat mensen weten wat je eventhashtag is. Ze kunnen er echt niet omheen!

Kijk voor meer informatie op dutchlite.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Teambuilding ideeën
Entertainment

3 Originele ideeën voor teambuilding

Staat er een teambuildingdag op de planning en wil je iets origineels organiseren? In deze blog geef ik je 3 teambuilding ideeën. 

Lees verder
Organisatie

TEDxAmsterdamED verrast haar congresbezoekers met een festival

Het ene moment zit je in een congreszaal, het volgende moment loop je via het podium een festival op. Wat was er precies te beleven en hoe kijkt de organisatie terug op dit idee?

Lees verder
Festival Safari
Entertainment

Festivalsafari: als improvisatietheater of als rondleiding

Wat een goed idee voor grote festivals en evenementen: een festivalsafari! Neem bezoekers mee over het terrein en laat zien wat er allemaal te beleven valt.

Lees verder

Een reactie plaatsen