XL producten als eyecatcher

Bigger is better: val op met uitvergrootte producten

27 november 2017

Opvallen kun je soms heel eenvoudig doen. Bijvoorbeeld door een item enorm uit te vergroten. Zoals een lamp of een bank. Of letters!

Gespot op Festivak: een reuzelamp. En hele grote lichtletters. Ik stond alweer enthousiast te stuiteren bij de stand. Hier houd ik van! Het werd nog leuker toen ik met de eigenaar in gesprek ging. Ze zijn erg creatief en maken allerlei uitvergrootte items. Deze kun je huren, kopen of op maat laten maken.

Opvallen met XL producten

Naast de grote bureaulamp die je hierboven ziet, hebben ze bijvoorbeeld ook een bank enorm vergroot. En dat geeft een leuk effect. Ideale combinatie voor een fotoactie.

XL producten: uitvergrootte bank

Jouw eventnaam in grote lichtletters

Niet alleen producten vergroten ze uit, letters ook. Lichtgevende zelfs. Ideaal voor de entree, als aankleding of op het hoofdpodium. Je kunt het ook gebruiken als je er zeker van wilt zijn dat mensen weten wat je eventhashtag is. Ze kunnen er echt niet omheen!

Kijk voor meer informatie op dutchlite.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bewegwijzering evenementen

Geef meer aandacht aan de bewegwijzering

De bewegwijzering is een onderdeel dat je evenement kan maken of kraken. Irriteer je bezoekers niet door ze te laten zoeken, maar zorg dat ze eenvoudig de weg kunnen vinden.

Lees verder
Opera comedy

Bijzondere combinatie: opera en standup comedy

Opera en standup-comedy, zo op het eerste oog lijkt het twee uitersten, totdat ik de show van Quirine Melssen bezocht. Zij combineert deze twee werelden in een bijzondere act. 

Lees verder
Vernieuwende relatiegeschenken

Vlog: Goodies spotten bij PromZ.live

Bij PromZ.live gingen we op zoek naar vernieuwende relatiegeschenken. Het blijft vaak lastig om iets betaalbaars en unieks te vinden om weg te geven. We vonden wat leuke items!

Lees verder

Een reactie plaatsen