Zo houd je je hoofd koel als eventmanager

20 oktober 2016

Als eventmanager breekt het zweet je weleens uit. Met deze gadget houd je je hoofd koel.

Iedereen krijgt het weleens echt warm. Niet alleen omdat het warm weer is of de verwarming op de locatie iets te hoog staat, maar soms ook omdat je je door de spanning laat meeslepen. Soms is de stress zo groot dat het zweet je uitbreekt. Wat fijn zou het zijn als je dan uit je tas deze handige mini-ventilator kunt vissen. Het zal je verbazen hoe krachtig deze kleine motor is waardoor er echt een frisse lucht in je gezicht waait!

Geschikt voor elke smartphone

Door de dubbele aansluiting is hij geschikt voor elke smartphone. Hij is erg compact, dus het past in je zak of tas. Zo kun je hem altijd tevoorschijn halen wanneer je hem nodig hebt. Over het stroomgebruik en de standby tijd van je telefoon hoef je je geen zorgen te maken; het verbruik van de ventilator is minimaal. Om de mini-ventilator in gebruik te nemen plug je deze simpelweg in op de plek waar je normaliter de lader van je toestel insteekt.

De mini-ventilator kun je trouwens ook weggeven aan je eventbezoekers. Kijk op brell.nl voor meer informatie.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Smoothies maken met ShakeFiets

Mix een smoothie met de ShakeFiets

Als je je bezoekers niet alleen wat gezonds te drinken wilt geven, maar ook in beweging wil laten komen, dan huur je gewoon de ShakeFiets. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Lees verder
Meisjes met Smaak

Meisjes met Smaak zijn mobiel en delen culinaire hapjes uit

Van macarons tot oesters, van bitterballen tot aardbeien. Noem maar een hapje en Meisjes met Smaak delen ze uit. Een slim concept en een leuke aanvulling op evenementen en borrels.

Lees verder
Adrenalator

Adrenalator: een adrenalinestoot op je evenement

Met een spectaculaire attractie daag je je gasten uit hun grenzen te verleggen. Verras jong en oud met een fysieke uitdaging. De onvermijdelijke stoot adrenaline krijgen ze er gratis bij!

Lees verder

Plaats een reactie