Zo houd je je hoofd koel als eventmanager

20 oktober 2016

Als eventmanager breekt het zweet je weleens uit. Met deze gadget houd je je hoofd koel.

Iedereen krijgt het weleens echt warm. Niet alleen omdat het warm weer is of de verwarming op de locatie iets te hoog staat, maar soms ook omdat je je door de spanning laat meeslepen. Soms is de stress zo groot dat het zweet je uitbreekt. Wat fijn zou het zijn als je dan uit je tas deze handige mini-ventilator kunt vissen. Het zal je verbazen hoe krachtig deze kleine motor is waardoor er echt een frisse lucht in je gezicht waait!

Geschikt voor elke smartphone

Door de dubbele aansluiting is hij geschikt voor elke smartphone. Hij is erg compact, dus het past in je zak of tas. Zo kun je hem altijd tevoorschijn halen wanneer je hem nodig hebt. Over het stroomgebruik en de standby tijd van je telefoon hoef je je geen zorgen te maken; het verbruik van de ventilator is minimaal. Om de mini-ventilator in gebruik te nemen plug je deze simpelweg in op de plek waar je normaliter de lader van je toestel insteekt.

De mini-ventilator kun je trouwens ook weggeven aan je eventbezoekers. Kijk op brell.nl voor meer informatie.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Ellen Broeren heeft jarenlang ervaring in marketing en sales en helpt met het presenteren en profileren van bedrijfsimago’s. Met haar bedrijf BRELL is zij gespecialiseerd op het gebied van onder andere relatiegeschenken, promotionele producten en kleding, waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden, zelfs op een ‘overvolle’ markt. Ellen is creatief, commercieel, innovatief, doortastend en oplossingsgericht.

Een reactie plaatsen